Emekli olanlar acele etsin, 31 Aralık’a kadar Türkiye İş Bankası’na geçenleri etkileyecek! Hesaplara anından 7.500 TL geçecek!

Uygun faizli kredi paketlerinden kazandıran alışveriş kampanyalarına kadar pek çok avantajı ile vatandaşları dikkatini çeken Türkiye İş Bankası, bu kez dolgun emekli promosyonları vaat etti.

Emekli olanlar acele etsin, 31 Aralık’a kadar Türkiye İş Bankası’na geçenleri etkileyecek! Hesaplara anından 7.500 TL geçecek!

Halihazırda banka müşterisi olanlara pek çok avantaj sunduğu gibi yeni banka müşterilerine özel olarak da pek çok avantaj sunan Türkiye İş Bankası, bir de kesim kesim avantajlar getirmeye başladı. Bu kesimler arasında yer alan emekliler, Türkiye İş Bankası’nın pek çok avantajından yararlanır hale geldi. Bu kapsamda Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile anlaşmaya da varan Türkiye İş Bankası, bu yıl da promosyon ödemelerini sürdürdü.

SGK ile gerçekleştirdiği anlaşma kapsamında 1 Kasım 2022 tarihinden itibaren emekli promosyonlarında artışa giden Türkiye İş Bankası, yılın son emekli müşteri kampanyasını da açıkladı. Aralık ayında ödeyeceği promosyon tutarlarına ilişkin bilgi veren Türkiye İş Bankası, aynı zamanda emeklilerin maaşlarını taşımaları halinde yararlanabilecekleri ek avantajlar ile ilgili olarak da kamuoyunu aydınlattı.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NDA PROMOSYON TUTARLARI 7.500 TL’Yİ BULDU

Emekli olanlar acele etsin, 31 Aralık’a kadar Türkiye İş Bankası’na geçenleri etkileyecek! Hesaplara anından 7.500 TL geçecek! - Resim : 1

Bu yıl en çok promosyon ödemesi gerçekleştiren bankalar arasında yer alan Türkiye İş Bankası, yılın son ayında da kesenin ağzını açtı. Promosyon ödemeleri ve taban ile tavan maaş baremlerinde değişikliğe giden Türkiye İş Bankası, güncel emekli promosyon kampanyasına ilişkin bilgi verdi.

Emeklilere ödeyeceği promosyon tutarlarına ilişkin detaylı bir açıklama yapan Türkiye İş Bankası, 3.500 TL'ye (3.500 TL hariç) kadar maaş alan emeklilere 4.500 TL; 3.500 TL ile 7.500 TL (7.500 TL hariç) arasında maaş alan emeklilere 5.250 TL; 7.500 TL ile 10.000 TL (10.000 TL hariç) arasında maaş alan emeklilere 6.750 TL; 10.000 TL ve daha fazla maaş alan emeklilere ise 7.500 TL promosyon ödemesi yapacağını duyurdu.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NDA EMEKLİLERİN AYRICALIKLARI ARTTI

Promosyon ödemelerini 31 Aralık 2022 tarihine kadar maaş taşıyan emeklilere vaat eden Türkiye İş Bankası, aynı zamanda emeklilere sunacağı ek ayrıcalıklara ilişkin de bilgi verdi. Bu kapsama Maximum Kart ve ek kartlar için yıllık ücret almayacak olan Türkiye İş Bankası, aynı zamanda İşCep, internet bankacılığı ya da telefon bankacılığı üzerinden yapılacak olan para transferlerinden de herhangi bir komisyon almayacağını belirtti.

Hafta içi mesai saatleri içerisinde emekli maaş hesabından diğer banka hesaplarına yapılacak olan para transferi komisyon ücretlerini de emekliler için kaldıran Türkiye İş Bankası, emeklilere diğer banka ATM cihazlarından ayda 2 adet ücretsiz nakit çekim hakkı da tanımaya başladı. Öte yandan Türkiye İş Bankası, emeklilerin dönemsel olmak kaydıyla özel kredi faiz oranları ile mevduat hesap faiz oranlarından da yararlanabileceğini ilan etti.