Elektronik eşya alacak olanlar dikkat! Ziraat Bankası bu sektördeki harcamalara 500 TL hediye kampanyasını başlattı, son tarih 31 Ekim!

Bankalar arasındaki kampanya rekabeti hız kesmeden devam ediyor. Türkiye’nin en büyük bankaları arasında yer alan ve bir devlet bankası olarak hizmet veren Ziraat Bankası da bu kapsamda cazip kampanya fırsatlarını duyurdu. Ziraat Bankası, söz konusu kampanyasında elektronik eşya alışverişlerine tam 500 TL Bankkart Lira hediye ediyor! İşte detaylar…

Elektronik eşya alacak olanlar dikkat! Ziraat Bankası bu sektördeki harcamalara 500 TL hediye kampanyasını başlattı, son tarih 31 Ekim!

Son dönemlerde artan elektronik eşya fiyatları, vatandaşları zor durumda bıraktı. Bilgisayardan televizyona, ev eşyalarından oyun sektörü eşyalarına kadar birçok elektronik eşya, yükselen enflasyon ile birlikte cep yakmaya başladı. Elektronik eşya ihtiyacı olanlar, bu alışverişlerinde nasıl tasarruf elde edebileceklerinin yollarını arıyor.

Elektronik eşya ihtiyacı olanlar ve ihtiyacını gidermek için tasarruf yollarını araştıranlar, sunulan fırsat ve kampanyaları araştırmaya devam ediyor. Bu kapsamda vatandaşlara aranan kampanyayı sunan Ziraat Bankası da elektronik eşya alışverişlerine tam 500 TL Bankkart Lira hediye ediyor. Kampanyadan nasıl kazanılır, hangi şartlar gerekli? İşte detaylar…

ZİRAAT BANKASI’NDAN 500 TL BANKKART LİRA KAMPANYASI

Elektronik eşya alacak olanlar dikkat! Ziraat Bankası bu sektördeki harcamalara 500 TL hediye kampanyasını başlattı, son tarih 31 Ekim! - Resim : 1

Ziraat Bankası, elektronik eşya alışverişlerine yönelik kampanyasını duyurdu. Bu sektörde şartlara uygun şekilde alışveriş yapan Ziraat Bankası müşterilerine 500 TL’ye varan Bankkart Lira hediye ediliyor. 17 Ekim – 31 Ekim 2022 tarihleri arasında sunulan kampanya dahilinde Bankkart’ı ile elektronik eşya sektöründe faaliyet gösteren üye işyerlerinden Bankkart POS üzerinden tek seferde yapılacak olan 2.000 TL – 9.999 TL arası alışverişlere 150 TL, 10 bin TL ve üzeri alışverişlere ise 500 TL Bankkart Lira hediye ediliyor.

KAMPANYADA GEÇERLİ OLMAYAN İŞLEMLER

31 Ekim 2022 tarihine kadar geçerli olan bu kampanyadan bir müşteri en fazla 1 kez yararlanabiliyor. Ana faaliyeti elektronik sektörü olmayan e-ticaret ve ana faaliyeti elektronik sektörü olmayan fiziki üye işyerlerinden yapılacak olan elektronik eşya alışverişleri kampanyaya dahil edilmiyor. Bu nedenle kampanyadan kazanmak isteyenlerin, ana faaliyeti elektronik sektörü olan üye işyerlerinden alışveriş yapması gerekiyor.

KAMPANYA DETAYLARI

Kampanyaya katılmak isteyenler, Bankkart Mobil uygulamasından veya bankkart.com.tr adresinden katılım sağlayabiliyor. Kampanya koşullarını yerine getiren Ziraat Bankası müşterilere Bankkart Lira hediyeleri, yapılan işlem sonrasında anında yükleniyor. Kampanyaya asıl kart sahipleri katılabiliyor ve belirtilen tarihlerde kampanyaya katılmayan müşterilerin harcamaları kampanyaya dahil edilmiyor.