Ekranların Sevilen Dizisi Yeni Sezona Eksiklerle Başlıyor! Ünlü İsim Veda Mesajını Paylaştı!

Aile dizisinin takipçileri için heyecan verici bir haber var! Ünlü oyuncular Serenay Sarıkaya, Kıvanç Tatlıtuğ ve Nur Sürer'in başrolünde yer aldığı dizi, 2. sezonu için geri sayıma başladı. Aslan ve Devin'in öyküsü, izleyicileri tekrar ekran başına çekmeye hazırlanıyor. Ancak bu sevindirici haberi gölgeleyen bir ayrılık haberi de bulunuyor: Aslan, yeni sezonunda kardeşsiz kalmış olabilir. Aile dizisi 2. sezonunun başlama tarihi ise artık belli. İşte detaylar...

Ekranların Sevilen Dizisi Yeni Sezona Eksiklerle Başlıyor! Ünlü İsim Veda Mesajını Paylaştı!

Show TV'nin başarılı oyuncu kadrosuna sahip dizisi Aile, 2. sezon için beklenen tarihi sonunda açıkladı. Mayıs ayında sezon finaliyle ekrana veda eden Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın başrolde olduğu dizi, yeni bölümleriyle izleyicileri büyülemeye hazırlanıyor. Heyecanla beklenen yeni sezon için geri sayım başladı.

 Sevenlerinin Aile 2. sezon ne zaman başlıyor sorusuna yanıt aradığı beğenilen yapım için müjdeli haber geldi. Sezon finaline gerçekleşen olayları hatırlayalım:

Aslan ve Cihan arasındaki evlatlık hangisi sorusu çözülmüştü. Hülya Soykan'ın Cihan'ın evlatlık olduğunu açıklaması Aile sezon finaline damga vurmuştu.

Cihan ve Devin arasında aylarca süren gizli seansları öğrenen Aslan çıldırmış ve Cihan ile karşı karşıya gelmişti. Şimdi yeni sezonda nelerin olacağı merakla bekleniyor.

Peki Aile yeni sezon ne zaman başlıyor? Aile ikinci sezon ne zaman? İşte merak edilen diğer bilgiler...

Ekranların Sevilen Dizisi Yeni Sezona Eksiklerle Başlıyor! Ünlü İsim Veda Mesajını Paylaştı! - Resim : 2

AİLE 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR? 

İlgiyle takip edilen Ay Yapım dizisi Aile Show Tv'de ekrana gelmeye devam ediyor. 30 Mayıs 2023 akşamı sezon finali yaparak ara vermişti.

Konusu The Sopranos dizisinden uyarlanan Aile dizisinin yeni sezon tarihi merakla bekleniyor.

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nur Sürer, Nejat İşler, Yüsra Geyik gibi yıldız isimlerin yer aldığı Aile dizisinin ikinci sezon tarihiyle ilgili yapımcıdan açıklama geldi.

Yapılan açıklamaya göre Aile dizisinin ikinci sezon çekimlerine Eylül ayının ortasında başlanacak. Bu tarihe göre se Aile dizinin yeni sezonu Ekim ayının başlarında ekranlarda olacak.

Ekranların Sevilen Dizisi Yeni Sezona Eksiklerle Başlıyor! Ünlü İsim Veda Mesajını Paylaştı! - Resim : 3

AİLE İKİNCİ SEZONA BİR EKSİKLE BAŞLIYOR! 

Hikayenin devam edeceği Aile dizisinde bir veda haberi var. Ünlü oyuncu Nejat İşler Cihan karakterine veda ediyor.

Nejat İşler'in Aile dizisine veda edeceği haberi hayranlarını da üzdü. Ancak oyuncudan ve yapımcıdan resmi bir açıklama henüz gelmedi.

AİLE SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANDI? 


Sevdiği adamın ölümle burun buruna geldiğini öğrenen Devin, hamile olduğunu Aslan'a söyler. Aslan aldığı habere çok sevinir ancak Devin bu bebeği doğurmamakta kararlıdır.

Aslan, Devin'e doğacak bebekleriyle yeni bir hayat kurmanın mümkün olduğunu kanıtlamaya çalışacaktır.

Kıymet'ten gelen bir telefon Hülya'yı harekete geçirir. Diğer taraftan Aslan da evlatlık olan çocuğun kim olduğunu öğrenmek için planını işletmeye başlar.

Aslan evlatlık olan çocuğun kim olduğunu öğrendiğinde ortaya çıkan gerçek, Aslan ve Hülya'nın ilişkisini derinden sarsar. Diğer taraftan bu gerçeği Cihan da öğrenir.

Devin'in kliniğine gider. Klinikte yaşananlardan sonra Devin, terapi seanslarını sonlandırma kararı alır.