Ekranlarda reytinglerin tozunu attıran Kısmetse Olur yarışması yeni sezonu ile geri dönüyor hazırlıklar başladı!

İlk yayımlandığı dönemde reyting rekorları kıran ve farklı formatı ile ekranlarda çığır açan Kısmetse Olur programı ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor! Kısmetse olur yeni sezon programı ne zaman yayımlanacak nasıl başvuru yapılacak belli olmaya başladı.

Ekranlarda reytinglerin tozunu attıran Kısmetse Olur yarışması yeni sezonu ile geri dönüyor hazırlıklar başladı!

Son derece geniş bir izleyici kitlesine sahip olan ve 2 senedir ekranlarda olmamasına rağmen hala konuşulmaya devam eden Kısmetse Olur yarışması ekranlara geri dönmek için yola çıktı. Hem yarışmada ekranlarda boy gösteren oyuncuları hem de yaşanan entrikaları ile sosyal medyanın da en çok konuşulanları arasında yer alan yarışma evlilik programları arasında büyük yankı uyandırmıştı. 

Yayımlanan yarışma programı o dönemde reytingleri alt üst ederken gördüğü yoğun ilgi nedeniyle eleme geceleri akşam yayımlanmaya başlanmıştı. İki sezon boyunca ekranlarda kalan ve her bölümü büyük yankı uyandıran Kısmetse Olur programı yeni sezon hazırlıklarına resmen başladı ve yarışmacı seçimlerine başvuruların başladığı duyuruldu. 

KISMETSE OLUR YENİ SEZON 2022 BAŞVURU DUYURUSU GELDİ! 

İlk yayımlandığı dönemde Kanal D ekranlarında boy gösteren Kısmetse Olur Yarışması büyük yankı yaratırken yarışmada boy gösteren yarışmacılar adına fan sayfaları açılmış, yarışmacıların kaldıkları eve her gün hediye yağmuru yaşanmıştı. Ekranlarda kaldığı 2 sene boyunca reyting rekorları kıran yapım büyük yankı uyandırmış, kendisine büyük bir takipçi kitlesi yaratmıştı. Ancak yarışma 3. sezon onayı alamadığı için 2 senedir ekranlardan uzak kalmıştı. Kısmetse Olur ajansı tarafından verilen ilan büyük heyecan yarattı. 

Ekranlarda reytinglerin tozunu attıran Kısmetse Olur yarışması yeni sezonu ile geri dönüyor hazırlıklar başladı! - Resim : 1

Yarışmanın resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada yeni sezon için yarışmacı başvurularının alınmaya başlandığı ilan edildi. Türkiye'nin dijital platformları arasında yer alan Başlat üzerinden yayımlanacak olan yeni sezonda yine gençler evlenmek için kendilerine en iyi eşi belirlemeye çalışacaklar. Erkekler ve kadınlar evinde kalan kişiler kendilerine uygun adayı belirlemek için gelen taliplerini değerlendirecekler. 

Etiketler: kısmetse olur, reyting