Efsane dizi Gönül Dağı'ndan flaş karar! 77'inci bölümden sonra veda edecek!

TRT 1 ekranlarının vazgeçilmez dizilerinden olan Gönül Dağı, yönetimden gelen sürpriz bir karar ile izleyicisini yasa boğdu. İşte Gönül Dağı dizisinin şaşkınlık veren açıklamasına ilişkin ayrıntıları…

Efsane dizi Gönül Dağı'ndan flaş karar! 77'inci bölümden sonra veda edecek!

Günümüz değişen izleyici alışkanlıkları, ekranlarda yayınlanan ve hem büyük bir maliyet hem de büyük bir heyecan ile başlatılan birçok dizi projesinin erkan veda etmesine sebep oldu. Aylarca hazırlanılan ve yüksek miktarlarda bütçeler ayrılan dizi projeleri, yeni dönemde artan dijital platform yayınları ile birlikte ikinci plana düşmeye başladı. Bu durum hem yapımcıları hem de kanal yönetimlerini farklı bir arayış içerisine doğru sürükledi.

Son dönemlerde dizi sektöründe yaşanan hayal kırıklığı tüm kanal yönetimlerinin gündeminde yer alırken tüm olumsuzluklara rağmen ekrana tutunmayı başaran dizilerin başında gelen Gönül Dağı dizisi, her hafta reyting rekorlarını alt üst etmeye devam ediyor. Bu sene 3’üncü sezonu ile izleyicisinin karşısına çıkan ve tüm olumsuzluklara rağmen izleyici kitlesinden hiçbir şey kaybetmeden yolunda ilerlemeye devam eden Gönül Dağı dizisi, bugün izleyicisini şaşkına çeviren bir karar ile gündeme geldi. Dizi yönetiminden değil de TRT 1 yönetiminden gelen bu karar, gündeme bomba gibi düştü.

GÖNÜL DAĞI DİZİSİNDE FLAŞ KARAR!

Efsane dizi Gönül Dağı'ndan flaş karar! 77'inci bölümden sonra veda edecek! - Resim : 1

Başrollerinde Berk Atan, Zümre Meğreli, Hazal Çağlar, Ecem Özkaya, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Ferdi Sancar, Cihat Süvarioğlu ve Semih Ertürk gibi ünlü isimlerin yer aldığı Gönül Dağı dizisi, son olarak 76’ıncı bölümü ile izleyicisinin karşısına çıktı. Popüler kültüre ayak uydurmayan dizinin tam bir aile dizisi olması, izleyici kitlesinin günden güne artmasını sağladı. 3’üncü sezonuna ve kuvvetli rakiplerine rağmen reytinglerde zirveye oynayan dizi, yeni bir haber ile gündeme geldi.

Gönül Dağı dizisinin 20 Kasım itibari ile yayınlanmaya başlanacak olan Dünya Kupası karşılaşmaları sebebi ile ekranlara uzun bir süreliğine ara vereceği öğrenildi. Bu haber dizinin tutkunlarını adeta yasa boğdu.

GÖNÜL DAĞI YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Alınan bilgilere göre 77’inci bölümünden sonra ekranlara ara verecek olan Gönül Dağı dizisi, 24 Aralık tarihinde 78’inci bölümü ile yayın hayatına tekrar geri dönecek.

Etiketler: gönül dağı, dizi, final