Ece Erken bu açıklamalara çok kızacak! Davut Güloğlu yıllar sonra konuştu, her şeyi anlattı! “Onunla ablam nişanlandı!”

Şimdilerde kaybettiği eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun davası ile ilgilenen Ece Erken ile yıllar önce nişanlanan şarkıcı Davut Güloğlu, nişanı kendisinin istemediğini ilk kez açıkladı.

Ece Erken bu açıklamalara çok kızacak! Davut Güloğlu yıllar sonra konuştu, her şeyi anlattı! “Onunla ablam nişanlandı!”

Bir döneme damga vurmuş isimlerden biri olan Davut Güloğlu, ‘Katula Katula’ şarkısı ile müzik listelerini altüst etmiş ve herkesin hafızasına da kazınmıştı. Karadeniz müziğinin enerjik isimlerinden biri olan Davut Güloğlu, bir süredir ortalarda gözükmüyordu. Özel hayatı ile de popüler olduğu dönemde sıkça gündem olan Davut Güloğlu, geçtiğimiz gün bir programa katıldı.

Bir süredir ortalarda olmayan Davut Güloğlu, geçtiğimiz gün Gökay Kalaycıoğlu’nun sunumu ile seyirci karşısına YouTube aracılığıyla çıkan ‘Haber Bahane’ programına konuk oldu. Müzik piyasasında fırtınalar estirdiği dönemlerde ünlü sunucu Ece Erken ile nişanlanan Davut Güloğlu, aradan geçen 11 yıl sonra nişana ilişkin konuştu. Davut Güloğlu’nun hedefinde ise, eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nu geçtiğimiz yıl kaybetmiş olan eski nişanlısı Ece Erken vardı.

“KENDİSİ ÖYLE ÜRETTİ”

Ece Erken bu açıklamalara çok kızacak! Davut Güloğlu yıllar sonra konuştu, her şeyi anlattı! “Onunla ablam nişanlandı!” - Resim : 1

2011 yılında nişanlanmış olan Ece Erken ile Davut Güloğlu’nun nişanları da ayrılıkları da epeyce olaylı olmuştu. Hatta iddialara göre, Davut Güloğlu, ayrılmadan hemen önce Ece Erken’e bir kurşun göndermiş ve Ece Erken’e “Ya benimsin ya kara toprağın” mesajı vermek istemişti. Tam 11 yıl sonra o günlere geri dönen Davut Güloğlu, kurşun gönderdiği iddialarını reddederek şu açıklamalarda bulundu:

“Ece Erken'e kurşun hediye ettiğim söylentisi yalan. Ben öyle bir şey vermedim, kendisi öyle üretti. Bazıları böyle şeyleri iyi becerir. Ben hiçbir yerde kendimi reklam etmedim, beni sattılar. Kurşun haberinden 15 gün sonra Ece Erken'le ayrıldık. Çok ilişkim olmadı, olanlara da hep dini nikah yaptım. Bu konuda çok hassas bir insanım. Sevgime adaletsizce davranarak ah aldılar. Hayatta aptal kadınla birlikte olmam, zeki kadın severim.”

“ONUNLA ABLAM NİŞANLANDI”

Açıklamalarının devamında nişanı kendisinin istemediğine dikkat çeken ifadeler kullanan Davut Güloğlu, nişanı isteyen kişinin ablası olduğunu iddia etti. Davut Güloğlu’nun konuyla ilgili açıklamalarında ise şu ifadeler yer aldı:

“Ben Ece Erken'le nişan yapmadım, onu ablam yaptı. Onunla ablam nişanlandı ben değilim. Ablam onu çok seviyordu. Ben şirkette otururken beni arayarak ‘herkes burada, yüzüğünü al gel’ dediler. Kendi nişanıma ayıp olmasın diye gittim. Hazırlık yapılmış tek eksik damattı.”