Ebru Şahin ve Cedi Osman’ın balayı tatilinde Destan’ın iki ünlü oyuncusu da yer aldı!

Geçtiğimiz günlerde şaşaalı bir düğünle dünya evine giren Ebru Şahin ve Cedi Osman çifti, Ebru Şahin’in başrolünde yer aldığı Destan dizisinden iki ünlü isimle tatilde görüntülendi.

Ebru Şahin ve Cedi Osman’ın balayı tatilinde Destan’ın iki ünlü oyuncusu da yer aldı!

Ünlü ve güzel oyuncu Ebru Şahin, son yıllarda yıldızı parlayan oyuncular arasında yer alıyor. Başarılı performansları kadar güzelliğiyle de adından söz ettiren Şahin, son olarak 2021 yılında ekranlara gelmeye başlayan Destan dizisinde başrolde canlandırdığı “Akkız” karakteri ile adından söz ettirdi. Ünlü oyuncu, öte yandan yaz döneminde ise NBA oyuncularından Cedi Osman ile dünya evine girerek magazin gündeminin tepesine oturdu. Geçtiğimiz günlerde gösterişli bir düğünle dünya evine giren Ebru Şahin ve Cedi Osman çifti, Destan dizisinden iki ünlü isimle tatilde görüntülendi.

Ebru Şahin ve Cedi Osman’dan Tatil Pozları

28 yaşındaki güzel oyuncu Ebru Şahin, oyunculuk kariyerine 2017 yılında Savaşçı dizisi ile adımını attı. Burada “Didem” karakterine hayat veren Ebru Şahin, daha sonra Babam, İstanbullu Gelin, Yasak Elma ve Hercai dizilerinde rol aldı. Son olarak Destan dizisiyle ekranlarda boy gösteren Ebru Şahin, Hercai dizisinde rol aldığı dönemde, yaz tatili için gittiği Çeşme’de, NBA takımlarından Cleveland Cavaliers forması giyen milli basketbolcu Cedi Osman ile tanıştı ve ikili aşk yaşamaya başladı. Sık sık magazin dünyasında adlarından söz ettiren ünlü çift, geçtiğimiz günlerde dünya evine girdi.

Ünlü Çifte Tatilde O İsimler Eşlik Etti…

Ebru Şahin ve Cedi Osman’ın balayı tatilinde Destan’ın iki ünlü oyuncusu da yer aldı! - Resim : 1

Ebru Şahin ve Cedi Osman çifti, geçtiğimiz günlerde Kuzey Makedonya’nın Ohri kentinde bir teknede kıyılan nikahla evlendi ve çift daha sonra düğünü, tanıştıkları yer alan Çeşme’de gerçekleştirdi. Birçok ünlü ismin de katıldığı düğünden yayınlanan fotoğraflar ve videolar, çiftin hayranlarını heyecanlandırdı. Tatilden mutlu pozlarını sevenleriyle paylaşan ünlü çiftin, söz konusu tatilde Destan dizisinden iki ünlü isimle bir arada olduğu ortaya çıktı. O tatil paylaşımı kısa sürede sosyal medyayı salladı.

Meslektaşları ile Tatilde

Ebru Şahin ve Cedi Osman çiftine, yaz tatilinde gittikleri Yunanistan’da, Destan dizisinden Selim Bayraktar ve Kanbolat Görkem Aslan’ın da eşlik ettiği ortaya çıktı. Ünlü çiftin, Ebru Şahin’in meslektaşları ile söz konusu tatilde uzun süredir birlikte vakit geçirdiği ve bu tatile daha sonra Emel Karaköse’nin de katıldığı öğrenildi.