Ebru Polat takipçisini yerden yere vurdu! O sözleriyle rezil etti hiç yakışmadı sana!

Pop müziğinin en sevilen isimleri arasında gösterilen Ebru Polat, şimdilerde sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı çıkışlarla gündem olmaya devam ediyordu. Bir takipçisinin kendi fotoğrafının altında eleştirel bir yorum yazdığını gören ünlü isim, bir anda sinir küpüne döndü ve takipçisine küfretti. Bu gelişme, sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri oldu. İşte, Ebru Polat’ın kendi hayranına yazdığı ağza alınmayacak ifadelere dair merak edilen tüm detaylar.

Ebru Polat takipçisini yerden yere vurdu! O sözleriyle rezil etti hiç yakışmadı sana!

Seslendirdiği şarkıların yanı sıra yaptığı ani çıkışlarla da adından sıklıkla söz ettirmeyi başaran Ebru Polat, her geçen gün magazin gündemini karıştırmayı başarıyordu. Bir süredir Tolgahan Yıldız ile aşk yaşadığı bilinen ünlü isim, cesur sosyal medya paylaşımlarıyla da takipçilerini şaşırtıyordu.

Geçtiğimiz günlerde bir klip çekimi sırasında poz veren ünlü isim, ‘’Kamera arkasında tıpkısının aynısı olmak diye bir şey var. Bazıları 200 kilo olunca klipte üstten çek ve alttan çek gibi taleplerde bulunuyorlar. Filtre derken bebek ama sokakta şebek!’’ yorumunu yapınca eleştirilerin de hedefi oldu. Ayrıca ünlü sanatçı, kendisini eleştiren bir hayranına karşı ağzını bozdu. İşte, Ebru Polat’ın takipçisiyle girdiği o tartışmaya dair merak edilen tüm detaylar.

Ebru Polat takipçisi için sarf ettiği o sözlerle herkesi şaşkınlığa uğrattı!

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan isimlerin başında yer alan Ebru Polat, geçtiğimiz günlerde klip çekimi için verdiği pozlarını takipçileriyle paylaşıyordu. Paylaştığı bir gönderide kendisinin filtreyle güzelleşmediğini ve bazı ünlülerin kamera güzeli olduklarını iddia edince hayranlarından tepki aldı.

Ebru Polat’ın bir takipçisi, ‘’Postlarını yaptığı Faceapp’lar aklına gelmedi herhalde bunu yazarken!’’ yorumunda bulununca çok sinirlenen Ebru Polat, ‘’Hahaha. Kendi sayfasından yazmaya g.tü yemeyen çevremdeki ezik çantacılardan biri daha yazmış. Ya cücedir, ya yalakadır ya da tombalaktır tı tır da tır.’’ açıklamasında bulundu.

Ebru Polat takipçisini yerden yere vurdu! O sözleriyle rezil etti hiç yakışmadı sana! - Resim : 1

Ebru Polat takipçisine küfür edince sosyal medyayı adeta salladı!

Seslendirdiği şarkıların yanı sıra sosyal medyada da en sık takip edilen isimlerin başında gelen Ebru Polat, şimdilerde takipçisine ettiği küfürle herkesi şaşkına çevirdi. Birçok kullanıcı, ‘’Bu kadar da olmaz!’’ ve ‘’Bu sana yakışmadı!’’ yorumlarında bulundular. Şimdilerde milyonlarca sosyal medya kullanıcısı, Ebru Polat’tan eleştirilere dair gelecek net açıklamaları dört gözle beklemeye başladı.

Ebru Polat takipçisini yerden yere vurdu! O sözleriyle rezil etti hiç yakışmadı sana! - Resim : 2

Etiketler: ebru polat