Dönence'de Verda'yı kim oynuyor, gerçek adı ne? Dönence'nin Verda'sı Didem İnselel bakın nereli çıktı

Dönence dizisinde Verda karakterini canlandıran Didem İnselel merak edildi. Peki Dönence Verda kim? Didem İnselel nereli, kaç yaşında? Didem İnselel'in oynadığı diziler neler? internet üzerinden araştırılıyor. Kanal D ekranlarına gelecek olan dizinin konusu merak ediliyor. Peki Dönence Didem İnselel kimdir?

Dönence'de Verda'yı kim oynuyor, gerçek adı ne? Dönence'nin Verda'sı Didem İnselel bakın nereli çıktı

Dönence dizisinde Verda karakterine hayat verecek Didem İnselel kimdir? Didem İnselel nereli, kaç yaşında? Didem İnselel'in oynadığı diziler neler? internet üzerinden araştırılıyor. Kanal D ekranlarına gelecek olan dizinin konusu merak ediliyor. Peki Dönence Didem İnselel kimdir? Daha önceden hangi dizilerde rol aldı? Dönence dizisi ne zaman başlayacak? İşte tüm detaylar...

DÖNENCE VERDA'YI KİM OYNUYOR GERÇEK ADI NE?

Kanal D'nin iddialı dizisi Dönence'de Verda karakterini Didem İnselel canlandırmaktadır.

 

DÖNENCE VERDA DİDEM İNSELEL KİMDİR?

Uğur Didem İnselel, 13 Temmuz İstanbul doğumlu olup dizi reklam ve sinema oyuncusudur. Kanal D'de yayınlanan Kavak Yelleri (2007) dizisinde "Gönül Kara" adlı karakteri canlandırmıştır. Dizide, insanlara yardım etmesi ama yanlış anlaşılması sonucunda sürekli okulunu değiştiren bir öğretmeni canlandırmaktadır. İzmir Urla'da öğretmenlik yapmaya başladığı okulda, öğrencisi Efe (Dağhan Külegeç) ve Efe'nin abisi Metin (Ferit Aktuğ) Gönül'e âşık olur.

1999 yılında Melodi programında sunuculuk yaptı. Camdan Papuçlar (atv), 29-30 (Show TV), Sahte Prenses (Show TV) dizilerinde, reklam filmlerinde ve kısa filmde oynamıştır.

Ayrıca Kanal D'de Fatih Portakal ile birlikte Ne Yapmalı? adlı programı sunmuştur. Bundan sonra tiyatro hayatına devam edeceğini bildirdi. TRT 1'de yayınlanan Beni Böyle Sev adlı dizide "İnci" karakterini canlandırdı.

Güneşi Beklerken adlı dizide de kendini ekranlarda gösterdi ve O Hayat Benim adlı dizide rol almıştır.

Dönence'de Verda'yı kim oynuyor, gerçek adı ne? Dönence'nin Verda'sı Didem İnselel bakın nereli çıktı - Resim : 2

DÖNENCE DİZİSİ VERDA'NIN INSTAGRAM ADRESİ NE?

İnstagram adresi @dideminselel 'dır.

DÖNENCE DİZİSİ VERDA KARAKTERİ

Verda (45) Gece ve Gülce’nin annesidir. Gülce’nin ihtiyaçları için akademik kariyerini bırakıp kendini ona adamıştır. En büyük isteği, kızı Gülce’nin, onlar olmadan da hayatta kalacak kadar güçlü hale gelmesidir. Kızı için Foça’ya taşınan Verda’yı hiç hesap etmediği sınavlar beklemektedir. Verda bu sınavların üstesinden gelebilecek midir?

Dönence'de Verda'yı kim oynuyor, gerçek adı ne? Dönence'nin Verda'sı Didem İnselel bakın nereli çıktı - Resim : 3

UĞUR DİDEM İNSELEL'İN OYNAMIŞ OLDUĞU DİZİ, FİLM VE REKLAMLAR

Kavak Yelleri

Melodi (sunucu)

Camdan Papuçlar

Sahte Prenses

Ne Yapmalı? (sunucu)

Beni Böyle Sev

Güneşi Beklerken

O Hayat Benim

Dönence'de Verda'yı kim oynuyor, gerçek adı ne? Dönence'nin Verda'sı Didem İnselel bakın nereli çıktı - Resim : 4

DÖNENCE DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

İzmir'in Foça ilçesinde çekimleri gerçekleştirilen, Serdar Gözelekli'nin yönetmen koltuğuna oturduğu, senaryosunu Nuray Uslu'nun kaleme aldığı, başrollerini Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu'nun paylaştığı 'Dönence' dizisinin ilk bölümü 4 Temmuz Salı akşamı izleyiciyle buluşacak.

 

Etiketler: Dönence, Kimdir, kanal d