Dizi erken final yaptı aşk dedikoduları ortalığı karıştırdı! Gizli Saklı dizisindeki gizli aşk ortaya çıktı

Fox TV ekranlarında yaz dizisi olarak seyirci ile buluşan polisiye türündeki gençlik dizisi Gizli Saklı reytingleri çakıldı. Kısa sürede final yapan dizinin ardından aşk dedikoduları yükseldi. Detaylar haberimizde…

Dizi erken final yaptı aşk dedikoduları ortalığı karıştırdı! Gizli Saklı dizisindeki gizli aşk ortaya çıktı

Yayınlandığı anda ekranları kasıp kavuran bugüne kadar yapılmış doktor dizileri içerisinde en ilgi çekicisi olarak hafızalara kazınan Mucize Doktor dizisinde rol alan Nazlı karakteri yeni dizisiyle seyirci ile buluşmuştu. Sinem Ünsal bu sefer Halit Özgür Sarı ile başrollerini oynadığı Gizli Saklı dizisinde boy göstermişti ancak bu yeni macera kısa sürdü. İstenen reytinge ulaşamadığı için dizi kısa sürede final yapmak zorunda kaldı. Her ne kadar dizi kısa sürmüş olsa bile Sinem Ünsal'ın itirafıyla oyuncunun yeni bir aşka yelken açtığı öğrenildi.

PARTNERLERİN UYUMU DİKKATLERDEN KAÇMADI!

Sinem Ünsal dizide başrol olarak partnerini canlandıran Halit Özgür Sarı ile oldukça yakışıyordu. Pek çok kişi sosyal medya hesabı üzerinden çifti birbirine yakıştırmalarda bulunmuştu. Beklenen de oldu. Söylentiler gittikçe yayıldı ve Sinem Ünsal bunun üzerine açıklamayı yaptı.

4 YILLIK İLİŞKİSİNE SON VERMİŞ!

Dizi final yaptıktan hemen sonra Sinem Ünsal bomba Bir açıklamada bulundu. Dizinin başlangıcında Ünsal'ın 4 yıllık ilişkisi bulunuyordu. Gizli Saklı dizisi başladıktan sonra partneri Halit Öztürk Sarı ile aşk yaşadığını doğrulayan oyuncu 4 yıllık ilişkisini de bitirdiğini itiraf etti.

“BİR DİZİ AŞKI DAHA GERÇEK OLDU!”

Dizi erken final yaptı aşk dedikoduları ortalığı karıştırdı! Gizli Saklı dizisindeki gizli aşk ortaya çıktı - Resim : 1

Dizideyken birbirine çok yakıştırılan çiftin dizi dışında da sevgili olmaları hayranları tarafından mutlulukla karşılandı. Pek çok kişi bu konuda “Bir dizi aşkı daha gerçek oldu” yorumunda bulundu. Ünsal tarafından yapılan bu itiraf pek çok kişi tarafından da oldukça cesur bir girişim olarak görülüyor. 4 yıllık ilişkisi Kıvanç Kılınç ile olan arkadaşlığını sonlandırarak Halit Özgür Sarı ile yeni bir aşkla yelken açtı.

ÇİFTİN İLK TATİLİ…

Çiçeği burnunda çift Belgrad'da tatilde fotoğrafları ortaya çıktı. Sinem Ünsal: “Çekimler yaklaşık 10 gün önce bitti ve biz tatile çıktık. Her gün ata bindim ve biraz dinlendim. Enerjimi topladım tekrar sete çıkmaya hazırım” dedi. Röportajda aşk haberlerini doğrulayan  güzel oyuncu “her şeyin güzel gittiğini” ifade etti. Her ne kadar dizi sonlansa da aralarındaki aşkın devam ediyor oluşu herkes tarafından olumlu ve mutlu karşılanan bir haber oldu.

Etiketler: sinem ünsal, magazin