Dilek Taşı Mustafa kimdir, kaç yaşında? Mustafa'yı kim oynuyor, gerçek adı ne? Instagram adresi ne?

Kanal D ekranlarına gelecek olan Dilek Taşı dizisi sezona bomba gibi giriş yapacak. Başarılı oyuncu kadrosu ve ilgi çekici konusu ile bu sezon çok konuşulacak gibi görünüyor. Dilek Taşı Mustafa Salih Bademci kimdir? Dilek Taşı Mustafa karakterini kim oynuyor? Salih Bademci kimdir, nereli, kaç yaşında? Dilek Taşı Mustafa Instagram adresi ne?

Dilek Taşı Mustafa kimdir, kaç yaşında? Mustafa'yı kim oynuyor, gerçek adı ne? Instagram adresi ne?

Dilek Taşı dizisinde Mustafa karakterine hayat veren Salih Bademci, hem tiyatro hem de sinema ve televizyon dünyasında başarılı bir oyuncu olarak tanınıyor. Dilek Taşı Mustafa kimdir, gerçek adı ne? Dilek Taşı'nda Mustafa karakterini kim oynuyor? Salih Bademci kim, nereli, kaç yaşında?

Dilek Taşı dizisi yakında Kanal D’de başlayacak olan yeni bir dizi. Dilek Taşı dizisi konusu, 1980’li yıllarda geçen bir aşk ve dram hikayesidir. Dizide, hayatını kaybeden eşinin dileği üzerine kızını büyütmeye çalışan bir babanın (Salih Bademci), ailesiyle birlikte zengin bir ailenin malikanesinde yaşayan bir kızın (Hazal Subaşı) ve ona aşık olan bir gencin (Ozan Dolunay) yaşadıkları anlatılıyor. Dizinin yapımcılığı Yaşar İrvül ve Efe İrvül tarafından üstlenilirken, yönetmenliğini Altan Dönmez yapmaktadır. Dizinin senaryosunu ise Can Sinan yazmaktadır. 

Dilek Taşı Mustafa kimdir, kaç yaşında? Mustafa'yı kim oynuyor, gerçek adı ne? Instagram adresi ne? - Resim : 1

Salih Bademci kaç yaşında?

Salih Bademci 15 Ağustos 1984’te doğmuştur. 2023 yılı itibariyle 39 yaşındadır.

 Dilek Taşı Mustafa kimdir, kaç yaşında? Mustafa'yı kim oynuyor, gerçek adı ne? Instagram adresi ne? - Resim : 2

Salih Bademci kimdir? 

Salih Bademci, Dilek Taşı dizisinde Mustafa karakterini canlandıran başarılı bir tiyatro, sinema ve televizyon oyuncusudur.

Salih Bademci, 15 Ağustos 1984’te İzmir’de doğdu. Bornova Anadolu Lisesi’nden mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nde yükseköğrenim gördü. Sinema ve televizyon kariyeri 2006 yılında Serdar Akar’ın Barda filminde rol alması ile başladı. Ardından yine Serdar Akar’ın yapımcılığını üstlendiği Elveda Rumeli dizisinde Muzaffer karakterini canlandırdı1.

2007 yılında Siyah Beyaz ve Renkli (SBR) adlı tiyatro topluluğunu kuran Salih Bademci, tiyatro çalışmalarına kurucusu olduğu Siyah, Beyaz ve Renkli bünyesinde ve farklı toplulukların oyunlarında rol alarak devam etti. Tesir adlı oyundaki performansı ile 15. Sadri Alışık Tiyatro Ödülleri’nde Seçici Kurul Özel Ödülü’ne değer görüldü2.

Salih Bademci, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Fatih, Zeytin Tepesi, Kiralık Aşk, İstanbullu Gelin gibi birçok popüler dizi ve Arkadaşlar Arasında, Köpek, Eksik gibi sinema filmlerinde rol aldı. Son olarak Terzi dizisinde Dimitri, Kulüp dizisinde Selim Songür ve Yalancı dizisinde Mehmet Emir karakterlerini canlandırdı23.

Salih Bademci’nin yeni projesi ise Dilek Taşı dizisi oldu. Dizide Mustafa karakterini oynayan Salih Bademci, bir dilek taşı sayesinde hayatının değiştiğini görecek. Dizide Salih Bademci’ye eşi olan oyuncu İmer Özgün de eşlik ediyor1. Çiftin bir kız çocukları var2.

Salih Bademci’nin hayatı ve oyunculuk kariyeri hakkında daha fazla bilgi için biyografya.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Dilek Taşı Mustafa kimdir, kaç yaşında? Mustafa'yı kim oynuyor, gerçek adı ne? Instagram adresi ne? - Resim : 3

Salih Bademci’nin eşi kim?

Salih Bademci’nin eşi de oyuncu olan İmer Özgün’dür. Çift 20 Ağustos 2015’te evlenmiştir.

Salih Bademci hangi dizilerde oynadı?

Dilek Taşı Mustafa kimdir, kaç yaşında? Mustafa'yı kim oynuyor, gerçek adı ne? Instagram adresi ne? - Resim : 4

Salih Bademci Elveda Rumeli, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Fatih, Zeytin Tepesi, Kiralık Aşk, İstanbullu Gelin, Terzi, Kulüp, Yalancı ve Dilek Taşı gibi dizilerde rol aldı.

Salih Bademci hangi filmlerde oynadı?

Salih Bademci Barda, Arkadaşlar Arasında, Köpek ve Eksik gibi filmlerde rol aldı.

Salih Bademci instagram adresi ne?

Salih Bademci'nin instagram adresi: @bademcisalih