Dilek Taşı 7.Bölüm HD izle! Dilek Taşı son bölümü Kanal D'den Canlı İzle: Dilek Taşı son bölüm Youtube'den Puhu TV'den TEK PARÇA FULL İZLE

Kanal D'nin yeni dizisi Dilek Taşı, 7.bölümüyle ekrana geldi. 1980'lerin anlattıldığı sevilen dizi Dilek Taşı 7.bölüm izle, Dilek Taşı son bölüm full izle, Dilek Taşı 7.bölüm kesintisiz izle, Dilek Taşı 7.bölüm canlı izle linkleri haberimizde.

Sitene Ekle

Dilek Taşı 7.bölüm FULL TEK PARÇA İZLE: Kanal D'nin yeni dizisi Dilek Taşı, 7.bölümüyle ekrana geldi. Karadeniz'in muhteşem doğasında geçen dizide, kan davası, aşk, intikam ve dram dolu bir hikaye anlatılıyor. Dilek Taşı 5.bölüm izle, Dilek Taşı 7.bölüm full izle, Dilek Taşı 7.bölüm kesintisiz izle, Dilek Taşı 7.bölüm canlı izle linkleri haberimizde.

Dilek Taşı Yeni Bölüm Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Dilek Taşı 8.bölüm, 1 Kasım 2023 Çarşamba günü saat 20.00'de Kanal D'de yayınlandı. Dizinin 7.bölümünü canlı olarak izlemek isteyenler için aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

DİLEK TAŞI YENİ BÖLÜMÜ KANAL'DEN FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

DİLEK TAŞI YENİ BÖLÜMÜ YOUTUBE'DEN FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

DİLEK TAŞI YENİ BÖLÜMÜ PUHU TV'DEN FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

DİLEK TAŞI YENİ BÖLÜMÜ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Dilek Taşı dizisinin konusu nedir?

Dilek Taşı dizisinin konusu, Mustafa adlı bir adamın karısı Canan ve kızı Cemre ile birlikte gecekondu mahallesinde yaşam mücadelesi vermesini anlatıyor. Karısı Canan’ın amansız bir hastalığa yakalanması ve acilen ameliyat olması gerektiği haberini alan Mustafa, çalıştığı fabrikanın sahibi Yakup Bey’den maaşlarını istemeye gider. Ancak o gün yaşananlar Mustafa’nın ve kızı Cemre’nin hayatını kökünden değiştirecektir.

Dilek Taşı dizisinin oyuncuları kimler?

Dilek Taşı dizisinin oyuncu kadrosu oldukça zengin ve yetenekli. Dizinin başrolünde Mustafa karakterini canlandıran Salih Bademci, izleyicilerin beğenisini kazandı. Mustafa’nın karısı Canan rolünde Elif Doğan, kızı Cemre rolünde Lena Naz Kalaycı, Yakup Bey’in eşi Macide rolünde Perihan Savaş, Yakup Bey’in oğlu Kenan rolünde Ozan Dolunay, Kenan’ın sevgilisi Figen rolünde Hazal Subaşı gibi isimler dizide önemli roller üstlendiler.

Dilek Taşı dizisi gerçek hayat hikayesi mi?

Dilek Taşı dizisi, gerçek hayat hikayesinden esinlenerek yazılmış bir senaryoya sahip. Dizinin senaristi Can Sinan, babasının 1980 Eylül döneminde yaşadıklarından yola çıkarak diziyi kaleme aldığını söyledi. Sinan, babasının da karısının hastalığı nedeniyle fabrika patronundan maaşını istemeye gittiğini ve sonrasında başına gelenleri anlattığını belirtti.

Dilek Taşı dizisi nerede çekiliyor?

Dilek Taşı dizisi, İstanbul’un farklı semtlerinde çekiliyor. Dizinin gecekondu mahallesinin sahneleri için Küçükçekmece’de bir set kuruldu. Dizinin diğer sahneleri için ise Beykoz, Sarıyer, Bebek gibi yerler kullanılıyor.

Dilek Taşı Yeni Bölüm Fragmanı Nasıl İzlenir?

Dilek Taşı dizisinin 5.bölüm fragmanı, medyahaber.com'da yayınlandı.