Devlet desteği ile uygun fiyatlı araç sahibi olmak mümkün! İkinci el BMW ve Fiat araçların fiyatları dibe çekildi!

Ülkemizin önde gelen kamu bankalarından olan Ziraat Bankası, yeni dönemde birçok sebepten ötürü artan ikinci el araç fiyatlarına karşın tüketicinin yanında yer aldığını duyurdu. Söz konusu duyurusunu yayınladığı iki adet satılık araç ilanı ile destekleyen kamu bankası, ilgili araçların satış fiyatlarına ve diğer özelliklerine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Devlet desteği ile uygun fiyatlı araç sahibi olmak mümkün! İkinci el BMW ve Fiat araçların fiyatları dibe çekildi!

Ziraat Bankası, yeni dönemde hem ekonomi piyasalarının yukarı yönlü hareketlerinden hem de çip krizinden etkilenerek yükselen araç fiyatlarına karşın uygun fiyatlı iki araç için ihale başlattığını duyurdu.

ZİRAAT BANKASI’NDAN İSTANBUL’DA SATILIK İKİNCİ EL ARAÇ İLANI!

Her dönemde olduğu gibi yeni dönemde de vatandaşların lehine hizmetler geliştirmeye devam eden Ziraat Bankası, Ankara ilinde bulunan bir araç için yeni bir ihale düzenlediğini bildirdi. 2018 model BMW 3 için düzenlenen ihalenin başlangıç fiyatını 920 bin TL olarak belirleyen banka, teminat bedelini 55 bin 200 TL olarak açıkladı.

ZİRAAT BANKASI’NDAN ANKARA’DA SATILIK İKİNCİ EL ARAÇ İLANI!

Devlet desteği ile uygun fiyatlı araç sahibi olmak mümkün! İkinci el BMW ve Fiat araçların fiyatları dibe çekildi! - Resim : 1

Ziraat Bankası, artan araç fiyatlarından sonra tüketicinin yanında yer alarak bir yeni ihale daha düzenlediğini duyurdu. Banka, yönetimi kendisinin elinde bulunan araç satış platformu üzerinden ayrıntıları paylaştı.

Ziraat Bankası tarafından düzenlenen ikinci araç ihalesine konu olan aracın Ankara ilinde olduğu öğrenildi. 55 AS 554 plaka numarasına sahip olan aracın 2012 model Fiat Ducato olduğu bildirildi. Dizel, beyaz renk ve manuel vites özelliklerine sahip olan araç için düzenlenmiş olan ihalenin başlangıç fiyatını 225 bin TL olarak belirleyen banka, teminat bedelini 13 bin 500 TL olarak açıkladı.

ZİRAAT BANKASI’NDAN ARAÇ SAHİBİ OLMAK İÇİN NE YAPMAK GEREKİR?

Ziraat Bankası tarafından satışa sunulan araçlardan birisine sahip olabilmek için öncelikle ilgili araç için belirlenmiş olan teminat bedelini banka şubesine yatırmak ve araç satışına ilişkin sözleşmeyi imzalamak gerekmektedir. Banka şubesinde tamamlanan işlemlerin ardından, kamu bankası sisteme giriş yapılabilmesi amacı ile gerekli olan kullanıcı adı ve şifre paylaşımında bulunacaktır.

Ziraat Bankası tarafından kişiye özel olarak paylaşılan sistem bilgileri aracılığı ile sisteme giriş yapıldıktan sonra açılan ekranda teminat bedeli yatırılmış olan araç görüntülenecektir. O an itibari ile ilgili aracın ihalesi kapsamında belirlenmiş olan minimum artış tutarının altında kalmamak şartı ile online olarak fiyat teklifinde bulunulabilmektedir.