Deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde? Kahramanmaraş'ın ardından Hatay’da sallandı! 9 Ağustos 2023 ile az önce Hatay’da deprem oldu

AFAD ve Kandilli Rasathanesi son dakika bildirilerine göre Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinden sonra Hatay’da deprem oldu. Peki depremlerinin büyüklüğü kaç? Kahramanmaraş'ın Göksun’daki depremin büyüklüğü kaç ne zaman oldu? Hatay’daki deprem ne zaman oldu, büyüklüğü kaç?

Deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde? Kahramanmaraş'ın ardından Hatay’da sallandı! 9 Ağustos 2023 ile az önce Hatay’da deprem oldu

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde büyüklüğü 3.8 olan bir deprem meydana geldi. Göksun'daki depremin ardından Kandilli, Hatay'da da büyüklüğü 3.1 olan bir deprem olduğunu duyurdu.

6 Şubat felaketinin üzerinden geçen altı ayda afet bölgesi sık sık gerçekleşen artçılarla korkutmaya devam ediyor.

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesi de saat 08:10'da meydana gelen artçı ile sarsıldı. AFAD verilerine göre depremin büyüklüğü 3.8, derinliği ise 7 kilometre olarak ölçüldü.

Kandilli Rasathanesi ve AFAD son dakika deprem haberlerini kamuoyu ile paylaşıyor. Son depremler listesi üzerinden merkez üssünün konumu, depremin derinliği ve şiddeti paylaşılıyor.

AFAD (deprem.afad.gov.tr) ve Kandilli Rasathanesi (koeri.boun.edu.tr) üzerinden son depremler listesine erişilebiliyor:

AFAD SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ

Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünün 4, derinliğinin ise 5 kilometre olduğunu duyurdu.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem-Tsunami İzleme Ve Değerlendirme Merkezi tarafından "http://www.koeri.boun.edu.tr/" adresi üzerinden paylaşılan son veriler ile büyüklü küçüklü yaşanan sarsıntıların merkez üssü, şiddeti ve derinliği kamuoyu ile paylaşılıyor:

KANDİLLİ SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ

Göksun'daki depremin ardından Hatay'da da büyüklüğü 3.1 olan bir deprem meydana geldi. Kandilli, 08:32'de meydana gelen depremin derinliğini 15 kilometre olarak kaydetti.