Denizbank ve Vakıfbank'tan önemli duyuru! İstanbul ve Ankara'da milyonluk gayrimenkuller peynir ekmek fiyatına satışa sunuldu!

Önde gelen özel bankalardan birisi olan Denizbank ve köklü kamu bankalarımızdan olan Vakıfbank, kendi bünyelerinde bulunan icralık gayrimenkuller için ihale düzenlediklerini duyurdu. İşte iki banka tarafından satışa çıkarılan gayrimenkuller ve ihalelerine ilişkin ayrıntılar…

Denizbank ve Vakıfbank'tan önemli duyuru! İstanbul ve Ankara'da milyonluk gayrimenkuller peynir ekmek fiyatına satışa sunuldu!

Denizbank ve Vakıfbank, kendi bünyelerinde bulunan dükkan ve konutları satışa çıkardığını duyurdu. İki banka, ilgili gayrimenkullerin satışları için düzenlemiş oldukları ihalelere ilişkin ayrıntıları paylaştı.

VAKIFBANK’TAN İSTANBULDA 4+0 BÜYÜKLÜĞÜNDE SATILIK DAİRE!

Ülkemizin önde gelen kamu bankalarından birisi olan ve her dönemde olduğu gibi yeni dönemde de tüketici lehine kampanyalar düzenleyerek bankacılık sektöründe dikkat çekmeyi başaran Vakıfbank, artan gayrimenkul fiyatlarına inat uygun fiyatlı gayrimenkul satışı yapacağını açıkladı. Banka, Intengo isimli yasal e- ihale platformu aracılığı ile 4+0 büyüklüğünde ki bir daireyi satışa çıkardığını duyurdu.

Vakıfbank’ın Intengo aracılığı ile satışa sunduğu dairenin İstanbul ilinin Pendik ilçesinde olduğu öğrenildi. Kullanım alanı 88 metrekare olan ve kredi kullanmaya uygun bulunan daire için düzenlenen ihalenin başlangıç bedeli 750 bin TL, teminat bedeli ise 37 bin 500 TL olarak belirlendi.

VAKIFBANK’TAN İSTANBUL PENDİK’TE SATILIK 2 ADET DÜKKAN!

Denizbank ve Vakıfbank'tan önemli duyuru! İstanbul ve Ankara'da milyonluk gayrimenkuller peynir ekmek fiyatına satışa sunuldu! - Resim : 1

Vakıfbank, daire ihalesinden sonra bir de dükkan ihalesi başlattığını duyurdu. Banka, Intengo platformu aracılığı ile düzenlemiş olduğu dükkan ihalesine ilişkin ayrıntıları paylaştı.

Vakıfbank’ın Intengo platformu aracılığı ile satışa sunmuş olduğu gayrimenkulün, iki adet dükkan olduğu ve İstanbul ilinin Pendik ilçesinde bulunduğu öğrenildi. Toplam kullanım alanları 250 metrekare olarak açıklanmış olan dükkanlar için düzenlenmiş olan ihalenin başlangıç bedeli, 1 milyon 541 bin TL olarak belirlendi. Banka, ilgili ihaleye katılım sağlayarak dükkan sahibi olmak isteyen tüketicilerin, 77 bin 50 TL’lik teminat bedelini yatırmaları gerektiğini bildirdi.

DENİZBANK’TAN ANKARA’DA SATILIK İŞ YERİ!

Denizbank, Denizbank Gayrimenkul platformu aracılığı ile iş yeri satışı gerçekleştireceğini duyurdu. Söz konusu iş yerinin Ankara ilinin Etimesgut ilçesinde olduğunu belirten banka, dükkanın kullanım alanını 60 metrekare olarak açıkladı.

Denizbank’ın Denizbank Gayrimenkul aracılığı ile satışa sunmuş olduğu dükkan için başlatışmış olan ihalenin asgari tutarı, 335 bin TL olarak bildirildi.