Denizbank hesabını kitabını yaptı! Kasım ayı faiz oranlarında indirime gitti! İhtiyaç kredilerinde faiz oranları yüzde 1,79’a kadar indi!

Bankaların kasım ayı faiz oranları, yeni ayın ilk haftası itibariyle netleşmeye başladı. Özellikle ihtiyaç kredilerinde faiz indirimine giden Denizbank ise, güncel faiz oranlarını ve ihtiyaç kredisi şartlarını açıkladı.

Denizbank hesabını kitabını yaptı! Kasım ayı faiz oranlarında indirime gitti! İhtiyaç kredilerinde faiz oranları yüzde 1,79’a kadar indi!

Artan enflasyona paralel bir şekilde her geçen gün daha da maliyetli hale gelen giderler, vatandaşların daha sık nakit ihtiyaçlarının ortaya çıkmasına neden oldu. Nakit ihtiyacı için en sık kullanılan kredi türlerinden biri olan ihtiyaç kredileri ise, ekim ayından sonra kasım ayının da gözde bankacılık hizmetleri arasındaki yerini aldı. İhtiyaç kredilerinde vatandaşların avantajlı bir şekilde nakit ihtiyacını giderebilmesi için hamlesini yapan banka bu kez Denizbank oldu.

Çeşitli bankacılık hizmetlerinde avantajlı bir şekilde hizmet vermesi sebebiyle özellikle son dönemin öne çıkan özel bankalarından biri olan Denizbank’tan kasım ayı itibariyle bir de ihtiyaç kredisi faiz indirimi hamlesi geldi. Her türlü bireysel ihtiyaç için kullanılabilecek olan ihtiyaç kredilerinde faiz oranlarını düşüren Denizbank, kasım ayından itibaren geçerli olan faiz oranlarını açıkladı.

DENİZBANK’TA İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZ ORANLARI YÜZDE 1,79’A İNDİ

Denizbank hesabını kitabını yaptı! Kasım ayı faiz oranlarında indirime gitti! İhtiyaç kredilerinde faiz oranları yüzde 1,79’a kadar indi! - Resim : 1

İhtiyaç kredisi alanında sağladığı ürün ve hizmetlerin çeşitliliği ile dikkat çeken bankalardan biri olan Denizbank hem şubeleri hem ATM’leri hem de mobil bankacılık ya da internet bankacılığı gibi dijital bankacılık sistemlerinden kasım ayı ihtiyaç kredisi başvurularını almaya başladı. Bankacılık Denetleme ve Düzenleme Kurumu (BDDK) kararı gereğince ihtiyaç kredisinde azami vadeyi 36 ay olarak belirlemiş olan Denizbank, faiz oranlarını ise, bankasının faiz politikası çerçevesinde bu ay itibariyle yüzde 1,79’a kadar indirdi. Öte yandan Denizbank, kendi bünyesinde maaş alan ya da kamu çalışanı olan kişilere daha avantajlı faiz oranlarıyla kredi kullanımı sağlayacağını açıkladı.

DENİZBANK, TAKSİTLERİ MİNİMUMA İNDİRDİ

Faiz ve uzun vadenin yanı sıra kişiye özel ödeme planları ile kredi kullanımlarında geri ödeme taksitlerini minimumda tutmaya özen gösteren Denizbank, bankasından yüzde 1,79 faiz ve 12 ay vade ile çekilecek olan 3 bin TL’lik bir ihtiyaç kredisinin taksitlerinin minimum 287 lira 83 kuruş olacağını açıkladı. Bu kapsamda vade oranının 24 aya çıkması halinde taksitlerin 162 lira 91 kuruşa düşeceğini belirten Denizbank, 36 aylık vadede ise, taksitlerin 122 lira 23 kuruş olacağını bildirdi.