Denizbank bayram kredisi duyuruldu! Günlük 12 TL'ye 10 bin TL'lik hizmet sunulacak!

Denizbank, Kurban Bayramı için özel olarak geliştirmiş olduğu bayram kredisi kampanyasının ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı. İşte Denizbank’ın yeni kredi kampanyasının ayrıntılarını içeren haberin devamı…

Denizbank bayram kredisi duyuruldu! Günlük 12 TL'ye 10 bin TL'lik hizmet sunulacak!

Geliştirdiği kampanyalar sayesinde bankacılık sektörünün dikkat çeken isimlerinden biri olmayı başarmış olan Denizbank, Kurban Bayramı için de uygun faizli bir ihtiyaç kredisi kampanyası geliştirdiğini duyurarak ayrıntıları paylaştı.

Denizbank’tan Kurban Bayramı’na Özel İhtiyaç Kredisi!

Ülkemizin en önemli özel bankalarından birisi olan ve “Hayat Deniz’de Güzel” sloganı altında birçok avantaja sahip olan kampanyalar geliştirmeye devam eden Denizbank, yeni bir kampanya daha geliştirdiğini duyurdu. Banka, söz konusu kredi kampanyasının yaklaşan Kurban Bayramı için özel olarak geliştirildiğini belirterek, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Denizbank’ın yeni aya girilmesi ile birlikte duyurmuş olduğu bayram kredisi kampanyasının üst limitinin 100 bin TL olduğu bildirildi. Söz konusu kredi kampanyasının başlangıç faiz oranını yüzde 1,79 olarak belirleyen, kredi hizmeti karşılığında kullandırabileceği azami vade sayısını 36 ay olarak bildirdi.

Denizbank Kurban Bayramı Kredisi Örnek Hesaplama Tabloları

Denizbank bayram kredisi duyuruldu! Günlük 12 TL'ye 10 bin TL'lik hizmet sunulacak! - Resim : 1

Denizbank’ın Kurban Bayramı için özel olarak geliştirmiş olduğu 100 bin TL üst limitli, yüzde 1,79 başlangıç faizli ihtiyaç kredisi kampanyasından yararlanmak isteyen vatandaşlar için örnek hesaplama tablolarını oluşturdu.

Birinci hesaplama tablosu:

  •          Kredi tutarı: 3 bin TL
  •          Vade sayısı: 12 ay
  •          Faiz oranı: Yüzde 1,79
  •          Kredi tahsis ücreti: 15 TL
  •          Aylık taksit tutarı: 287,83 TL

İkinci hesaplama tablosu:

  •          Kredi tutarı: 10 bin TL
  •          Vade sayısı: 36 ay
  •          Faiz oranı: Yüzde 2,19
  •          Kredi tahsis tutarı: 50 TL
  •          Aylık taksit tutarı: 440,28 TL

Denizbank Kurban Bayramı Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Denizbank’ın Kurban Bayramı için özel olarak geliştirmiş olduğu 100 bin TL üst limitli, yüzde 1,79 başlangıç faizli ihtiyaç kredisi kampanyasından destek alarak bütçelerini ferahlatmak isteyen vatandaşların, bankanın mobil uygulaması, internet bankacılığı kanalı veya banka şubeleri aracılığı ile kredi başvurusunda bulunmaları gerekmektedir. Söz konusu başvurunun yapılabilmesi için ise öncelikle aynı iletişim kanalları aracılığı ile banka üyeliğinin tamamlanması sonrasında da kredi talebinin iletilmesi gerekmektedir.