Denizbank 5.000 TL Faizsiz Kredinin Yanında 1 Yıl Bedava BluTV Üyeliği Verecek!

DenizBank 5.000 TL'ye kadar Faizsiz Taksitli Nakit Avans kampanyasını duyurdu. 6 ay vade fırsatı ile aylık taksitlerle geri ödenebilecek olan bu tutar acil nakit ihtiyacını karşılamayı sağlayacak. Üstelik banka tarafından başvuru yapana 1 yıllık BluTV üyeliği hediye ediliyor. Konunun detayları ve başvuru şartları ayrıntıları ile haberimizde…

Denizbank 5.000 TL Faizsiz Kredinin Yanında 1 Yıl Bedava BluTV Üyeliği Verecek!

DenizBank'ın banka hesabı bulunan bireysel kredi kartı müşterilerine özel sunduğu kampanya için son günler yaklaşıyor. Banka tarafından acil nakit ihtiyacı bulunanlara 5.000 TL'ye kadar Faizsiz Taksitli Nakit Avans kampanyasından faydalananlar 1 yıllık BluTV aboneliği de kazanabiliyor. Başvuruda bulunmak isteyenlerin Mobildeniz uygulaması üzerinden ya da bankanın internet bankacılığını kullanarak öncelikle kredi kartı başvurusunda bulunması gerekiyor.

 DENİZBANK FAİZSİZ TAKSİTLİ NAKİT AVANS KAMPANYASINDAN KİMLER YARARLANABİLİR?

DenizBank'ın banka müşterilerine özel sunduğu Faizsiz Taksitli Nakit Avans kampanyası aylık taksitlerle geri ödenebiliyor. Her müşteri kampanyadan bir kez faydalanabiliyor. Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin 1 Ekim tarihi itibariyle banka müşterisi olması ve kredi kartı başvurusunda bulunması yeterlidir. Kredi kartı başvurusu onay alanlar, kredi kartını kullanmaya başlayanlar, şifre oluşturup kartı aktif olarak açık hale getirenler ancak başvuruda bulunabiliyor.

 DENİZBANK FAİZSİZ TAKSİTLİ NAKİT AVANS KAMPANYASINDAN NASIL YARARLANILIR?

Denizbank 5.000 TL Faizsiz Kredinin Yanında 1 Yıl Bedava BluTV Üyeliği Verecek! - Resim : 1

Bankanın sunduğu Nakit Avans Faizsiz olarak sadece bir kereye mahsus olmak üzere bireysel kredi kartı kullanıcısına sunuluyor. Kredi kartı onayı alındığı andan itibaren iki iş günü sonunda kartın limiti yeterli olduğunda Faizsiz Taksitli Nakit Avans başvurusu yapılabiliyor. En fazla 15 Kasım tarihine kadar kampanya dahilinde sunulan fırsattan yararlanılıyor.

 DENİZBANK FAİZSİZ TAKSİTLİ NAKİT AVANS NASIL ALINIR?

DenizBank'ın Faizsiz Taksitli Nakit Avans tutarı 250 TL ile 5000 TL arasında herhangi bir rakamdan oluşabilir. İhtiyaca yönelik sunulan bu fırsat 31 Ekim tarihinde son buluyor. Kampanya kapsamında Faizsiz Taksitli Nakit Avans başvurusunu yapmak isteyenlerin ise şu adımları takip etmesi gerekiyor:

  • Denizbank Mobil uygulaması cep telefonuna indirilir.

  • Kullanıcı adı ve şifre ile uygulamaya giriş yapılır.

  • “Taksitli Nakit Avans” menüsüne geçilir.

  • Talep edilecek “Nakit Avans tutarı ve taksit miktarı” seçilir.

  • Burada işlemin sonunda oluşacak faiz ile beraber toplam ödenecek tutar görülür.

  • Aylık ödenecek taksitli tutar tablo üzerinden incelendikten sonra “Onayla” tuşuna basılır.

 DENİZBANK 1 YILLIK BLUTV ÜYELİĞİ NASIL ALINIR?

Kampanyadan faydalanan her bir Denizbank'lı 12 aylık BluTV üyeliği hediyesinden de faydalanıyor. 30 gün içerisinde üyeliğin aktifleştirilmesi gerekiyor. Uygulamadan alınacak kod ile üyelik ücretsiz olarak başlatılabiliyor. Kupon kodu ve kupon koduna dair detaylar BluTv.com internet adresi üzerinden detaylı bir şekilde incelenebilir. Yurt içi kullanımlarda geçerli olan bu kampanya DenizBank'ın sunduğu şartlar kapsamında değerlendirilebilir.

Etiketler: denizbank, faizsiz kredi