Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çifti ertelenen düğünlerinin ardından nihayet evlendi! Demet Özdemir'in giydiği 3 gelinlik, olay oldu!

26 Ağustos tarihinde evlenecekleri haftalar öncesinden duyurulmuş olan Demet Özdemir- Oğuzhan Koç çifti, Meteoroloji Müdürlüğü’nün o tarih için yağmur uyarısında bulunması ile birlikte düğünlerini erteleme kararı aldı. Ertelenen düğün, dün akşam ihtişamlı bir organizasyon eşliğinde gerçekleşti. İşte Demet Özdemir- Oğuzhan Koç çiftinin muhteşem düğününe ilişkin ayrıntılar…

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çifti ertelenen düğünlerinin ardından nihayet evlendi! Demet Özdemir'in giydiği 3 gelinlik, olay oldu!

Magazin camiasının merak ile beklediği Demet Özdemir- Oğuzhan Koç düğünü, dün akşam görkemli bir tören eşliğinde gerçekleşti. İkilinin heyecanları ve mutlulukları gözlerinden okunurken, sanat camiası düğüne adeta akın etti.

GÖRKEMLİ TÖREN GÜNDEME DAMGASINI VURDU!

Bir süredir birlikte olan ve 14 Şubat tarihinde gerçekleşen evlilik teklifinin ardından nişanlandıklarını duyuran Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç çifti, iki gün gecikme ile düğünlerini gerçekleştirdi. İstanbul Sarıyer’de lüks bir otelde gerçekleşen düğün töreni, adeta bir ünlüler geçidine dönüştü.

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çiftinin düğününe ailelerinin yanı sıra sanat camiasından da birçok isim katıldı. Hazırlıkları için 4 milyon TL harcanmış olduğu iddia edilen düğün töreni, geceye damgasını vurdu.

Demet Özdemir’in nikah şahitliğini Gold Film’in sahibi Yapımcı Faruk Turgut, şarkıcı Oğuzhan Koç’un şahitliğini ise daha önce Tv8 kanalında patronluğunu yapan Acun Ilıcalı yaptı.

ÖZEL TASARIM HEDİYE VE GELİNLİKLER!

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çifti ertelenen düğünlerinin ardından nihayet evlendi! Demet Özdemir'in giydiği 3 gelinlik, olay oldu! - Resim : 1

Demet Özdemir- Oğuzhan Koç çiftinin düğünü için yapılan organizasyonun ihtişamının yanı sıra Demet Özdemir’in giydiği gelinlikler de sosyal medya tarafından en çok konuşulan konulardan birisi oldu. Özdemir, düğünde 3 farklı gelinlik giymeyi tercih etti.

Demet Özdemir’in giymiş olduğu ilk gelinliğin Eda Güngör Museum of Fine Clothing tarafından tasarlandığı öğrenildi. İkinci gelinlikte ise Nihan Peker imzasının olduğu özel tasarım bir tercih edildi. Son olarak düğün sonrası partide de gelinliği anımsatan bir tasarım giymeyi tercih eden Demet Özdemir, tasarımı Alexander McQueen’in son kreasyonunda bulunan bir kıyafeti, kendisi için özel olarak tasarlattı.

Demet Özdemir’in gelinlikleri kadar düğün hediyesi de çok konuşuldu. Oğuzhan Koç eşi için özel olarak bir kolye tasarlattı. Kolyenin fiyatı ise 47 bin 500 euro olarak açıklandı.

GELİNLİKLERİNDEN BİRİNİ HEDİYE EDECEK!

Demet Özdemir gelinliklerinden birisini, düğünü en yakın tarihte olan takipçisine hediye edeceğini açıkladı.