Demet Akalın şarkısını ona yazdı! Evli mutlu çocuklu ve estetikli! Survivor Taçmin son hali şaşırttı

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği ve ülkemizde ilk olarak Ilıcalı tarafından ülkemizde yayın hayatına başlayan Survivor'da geçmiş dönemlerde yarışmış olan kişiler dikkat çekiyor. Son olarak Survivor Taçmin'in son halini görenler şaşırdı!

Demet Akalın şarkısını ona yazdı! Evli mutlu çocuklu ve estetikli! Survivor Taçmin son hali şaşırttı

Türkiye'nin en çok izlenen televizyon yarışma programları arasında yer alan Survivor, yayınlandığı dönemlerde ilgi odağı olmayı başarıyor. Öte yandan geçmiş dönemlerde yarışmış olan kişiler de ilgi odağı oluyor.

Demet Akalın şarkısını ona yazdı! Evli mutlu çocuklu ve estetikli! Survivor Taçmin son hali şaşırttı - Resim : 1

Geçtiğimiz yıllarda yarışmada performanslarını sergilemiş olan isimler daha sonraki dönemlerde de dikkatleri üstüne çekmeyi başarsa da yarışmada yer alan bir isim oldukça büyük etkiler bırakmayı başarmıştı. Survivor'ın en başlarında yarışmada yer alan Taçmin Tümer o dönemlerde akıllara kazanmıştı.

Demet Akalın şarkısını ona yazdı! Evli mutlu çocuklu ve estetikli! Survivor Taçmin son hali şaşırttı - Resim : 2

Yarışmada ter döken bir diğer yarışmacı olan Taner Tolga Tarlacı ile yaşadıkları gerginlikler ile gündeme gelen Taçmin Tümer daha sonra da gündemde kalmıştı. Taner Tolga Tarlacı'nın kendisine "Daçmin Goş" diye bağırması büyük olay olan yarışmacının görselleri tişörtlere dahi basılmıştı. Hatta Tümer daha önce bu konuyla ilgili şu ifadeleri kullanmıştı;

Demet Akalın şarkısını ona yazdı! Evli mutlu çocuklu ve estetikli! Survivor Taçmin son hali şaşırttı - Resim : 3

"Taner komik bir çocuktu, onu severim ama bazen öyle bir an geliyordu ki tahammül edemiyordum. Düşünsenize, açsınız, sıkılıyorsunuz. Böyle anlarda Taner'in esprileri beni çıldırtıyordu. Taner'in her olayda beni çağırma isteği vardı. Benimle iyi anlaştığını düşünüyordu herhalde, bilmiyorum. Ben de gider onu dinlerdim. Dışarıda beni her gören ''Daçmin Goş'' diyor. Hatta ''Daçmin Goş'' yazan tişörtler satılıyor. Gülüyorum ama bazen ''Hayır, benim adım Taçmin'' diyorum."

Demet Akalın şarkısını ona yazdı! Evli mutlu çocuklu ve estetikli! Survivor Taçmin son hali şaşırttı - Resim : 4

Öte yandan uzun süredir gündemden uzak olan Taçmin Tümer son günlerde yeniden merak konusu oldu. Tümer'in yeni halini görenler şaşkına döndü.

Demet Akalın şarkısını ona yazdı! Evli mutlu çocuklu ve estetikli! Survivor Taçmin son hali şaşırttı - Resim : 5

1991 doğumlu genç ve güzel eski yarışmacı hem güzelliğiyle hem de yaşantısı ile görenleri büyülüyor. Tümer, iş insanı Merih Fakı ile evlendi. Fakı ile evlenen Taçmin Tümer'in son evli, mutlu ve çocuklu halleri Demet Akalın'ın popüler şarkısını akıllara getirdi. Öte yandan geçen yıllarda güzelliğine güzellik katan Tümer'in sosyal medya hesabı da büyük ses getirecek türden olması ile dikkat çekiyor.