Cüzdanında Akbank Kartı Olanlar Dikkat! Market Alışverişlerinde Benzersiz İndirim Kampanyası!

Market alışverişlerinde gelen zamlar sonrası artan masraflara karşı Akbank ve Carrefour işbirliğinde yepyeni bir çözüm geldi. Akbank FAV’a özel olarak Temmuz sonuna kadar Carrefour alışverişlerinde indirim fırsatı başladı.

Cüzdanında Akbank Kartı Olanlar Dikkat! Market Alışverişlerinde Benzersiz İndirim Kampanyası!

Bilindiği üzere marketlerde ürün fiyatları yüksek oranlı zamlarla karşılaştı. Vatandaşlar artık market alışverişi yaparken iki kez düşünüyor ve temel ihtiyaçları karşılamak bile birçok kişi için bütçe sarsıcı hale gelebiliyor. Bu nedenle de vatandaşlar, market alışverişlerinde geçerli kampanya ve indirimleri araştırmaya devam ediyor. Birçok zincir market bu noktada indirim kampanyalarını duyururken, bu noktada Akbank da Carrefour ile işbirliğinde indirim fırsatını duyurdu. Buna göre Akbank FAV’a özel olarak Carrefour alışverişlerinde indirim sunulacak. İşte kampanya detayları…

Akbank ve CarrefourSA İşbirliği ile İndirim Kampanyası

Türkiye’nin en büyük bankaları arasında yer alan Akbank, vatandaşların daha uygun fiyatlarla market alışverişi yapabilmeleri için dev kampanyasını başlattı. Söz konusu kampanyada CarrefourSA ile işbirliğine giden Akbank, FAV’a özel olarak sunduğu bu kampanyası ile dikkatleri çekti. Sunulan kampanya dahilinde, Akbank FAV ile CarrefourSA alışverişlerinde 20 TL indirim fırsatı bulunuyor. Kampanyadan yararlanmak isteyenler, CarrefourSA’da 100 TL ve üzeri ilk alışverişlerinde 20 TL kazanıyor. Kampanyaya katılım market alışverişlerinden kazanç sağlamak isteyenlerin, 7 – 31 Temmuz tarihleri arasında CarrefourSA’da 100 TL ve üzerinde alışveriş yapması gerekiyor.

Kimler Kampanyadan Yararlanabilir?

Cüzdanında Akbank Kartı Olanlar Dikkat! Market Alışverişlerinde Benzersiz İndirim Kampanyası! - Resim : 1

31 Temmuz 2022 tarihine kadar CarrefourSA şubelerinden ya da carrefoursa.com üzerinden yapılacak olan ilk 100 TL ve üzeri alışverişlere FAV’a özel 20 TL indirim sunuluyor. Ancak bu kampanyadan indirim hakkı elde edilebilmesi için işlemin Axess üyesi işyeri POS’u üzerinden yapılması gerekiyor. Sunulan bu kampanyadan yalnızca 18 – 26 yaş arası, öğrenci ve Akbank FAV’a dahil olup gereken kriterleri karşılaşan müşteriler yararlanabiliyor.

Hangi İşlemler ve Kartlar Kampanyaya Dahil?

Akbank’ın sunduğu kampanyaya Axess, Wings, Free kartlar dahil edilirken, Akbank Kart, ticari kartlar ve Bank’O Card Axess kampanyaya dahil edilmiyor. Ayrıca ek kartlar da kampanyaya dahil kabul ediliyor. Söz konusu kampanyadan her müşteri en fazla bir kez yararlanabiliyor ve kampanyada bir müşteri en fazla 20 TL indirim kazanabiliyor. Söz konusu kampanyada indirimler bir sonraki ekstreye yansıtılıyor.

Etiketler: akbank