Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısı kararlarını açıkladı: Asgari ücrete ara zam

27 Haziran Pazartesi günü saat 15:00'da Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan önderliğinde toplantı. Toplantının ana maddeleri Kurban Bayramı tatili ve asgari ücrete ara zam oldu. Peki vatandaşın beklediği haberler geldi mi? İşte detaylar..

Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısı kararlarını açıkladı: Asgari ücrete ara zam

27 Haziran Pazartesi günü saat 15:00'da Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan önderliğinde toplantı. Toplantının ana maddeleri Kurban Bayramı tatili ve asgari ücrete ara zam oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan uzun süredir merak edilen konular arasında yer edinen önemli konular hakkında bugün açıklamalarda bulundu. Buna göre yer alan tüm detaylar medyahaber.com adresinde yer alıyor..

"Önümüzdeki aylarda enerji konusunda milletimizin huzuruna yeni müjdelerle gelmeyi ümit ediyoruz. Konut ve otomotiv sektörü yok satıyor. Milletimizden biraz daha sabır bekliyoruz. Şubat - Mart ayından itibaren enflasyonu daha makul seviyeye indireceğiz."

Cumhurbaşkanı Erdoğan asgari ücretin yeniden değerlendirilmesi istediğini Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından istediğini açıkladı. Asgari ücret ile ilgili zam açıklaması yapılmazken yapılacağına dair işaret verildi.

Detaylar geliyor..

Etiketler: erdoğan