Cumhur İttifakı ortağı Devlet Bahçeli'den son dakika EYT ve sözleşmeli personele kadro açıklaması!

Baş örtüsü için yapılacak olan Anayasa düzenlemesi hakkında AK Parti heyetinin HDP grubunu ziyaret etmesi sonrasında gözler MHP lideri Devlet Bahçeli'ye çevrilmişti. Bahçeli'nin bugün erken seçim ilan edeceği iddia edilirken beklenen açıklama geldi!

Cumhur İttifakı ortağı Devlet Bahçeli'den son dakika EYT ve sözleşmeli personele kadro açıklaması!

MHP Grup Toplantısı konuşması ile bugün erken seçim tarihini ilan edeceği iddia edilen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli beklenen konuşmasını gerçekleştirdi. Konuşmasının ilk bölümünü Atatürk ve dış siyasete ayıran Devlet Bahçeli Rusya'nın tekrar açtığı tahıl koridorunun başarısının Türkiye'ye ait olduğunu söyledi. 

Devlet Bahçeli, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun yaptığı İngiltere gezisini de sert bir şekilde eleştirerek Kılıçdaroğlu CHP'nin başına paraşütle indirilmiş, taşeron bir siyasetçidir. Bu görev Atatürk'ü itibarsızlaştırma ve CHP'yi silme görevidir. Bu görevin temelinde Dersim'in rövanşını almak vardır. Kılıçdaroğlu zihnen tutsak, siyaseten de zincirlidir" diyerek son derece sert yorumlarda bulundu. 

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ'DEN CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU'NA SERT ELEŞTİRİLER!

Konuşmasında CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na son derece sert eleştirilerde bulunan Devlet Bahçeli "Temiz para derken, Türkiye'yi narko devlet olarak yabancı ülkelerde ispiyonlayan Kılıçdaroğlu bu devrin Sait Mollası'dır. Kılıçdaroğlu hiç mi etrafında sevenin kalmadı. Kimlere diyet ödüyorsun diyen çıkmadı. Kılıçdaroğlu sen herkesi kör, alemi sersem mi sanıyorsun" diyerek Londra ziyaretini eleştirdi. 

Cumhur İttifakı ortağı Devlet Bahçeli'den son dakika EYT ve sözleşmeli personele kadro açıklaması! - Resim : 1

DEVLET BAHÇELİ'DEN MECLİSTE SON DAKİKA EYT VE SÖZLEŞMELİ PERSONELE KADRO AÇIKLAMASI! 

AK Parti heyetinin HDP grubu ile buluşmasını değerlendiren Devlet Bahçeli "AK Parti heyetinin Meclis'te grubu bulunan siyasi partileri ziyaret etmesi son derece doğal bir adımdır. HDP ile niye görüşülmüş, günlerdir cevabı aranan sorular bunlardır. HDP'ye nasıl baktığımızı tekrar etmeye tenezzül etmiyorum" diyerek görüşmeyi doğal bir adım olarak değerlendirdi. 

Konuşmasının son bölümünü emeklilikte yaşa takılanlar EYT mağdurlarına ayıran Bahçeli "EYT bekleyen vatandaşlarımızın taleplerinin karşılanmasını ve tüm sözleşmeli çalışanlarımızın kadroya geçirilmesini bekliyoruz" ifadelerini kullandı.