Çöp Adam dizisinin Azer'i Soner Türkerler kimdir, kaç yaşında? Çöp Adam dizisinde Azer'i kim oynuyor? Azer'in mesleği ne, boyu ve kilosu kaç?

Soner Türkerler, son dönemin popüler dizilerinden biri olan Çöp Adam’da Azer karakterini canlandıran başarılı bir oyuncudur. Türkerler, tiyatro eğitimi almış ve birçok film, dizi ve tiyatro oyununda rol almıştır. Kendisi aynı zamanda bir senarist, yönetmen ve yapımcıdır. Peki, Çöp Adam dizisinin Azer'i Soner Türkerler kimdir, kaç yaşında? Çöp Adam dizisinde Azer'i kim oynuyor? Azer'in mesleği ne, boyu ve kilosu kaç?

Çöp Adam dizisinin Azer'i Soner Türkerler kimdir, kaç yaşında? Çöp Adam dizisinde Azer'i kim oynuyor? Azer'in mesleği ne, boyu ve kilosu kaç?

Çöp Adam, her bölümü merakla beklenen ve izleyicileri ekran başına kilitleyen bir dizi. Dizinin başrol oyuncularından biri de Azer karakterini oynayan Soner Türkerler. Peki Çöp Adam dizisinin Azer'i Soner Türkerler kimdir, kaç yaşında? Çöp Adam dizisinde Azer'i kim oynuyor? Azer'in mesleği ne, boyu ve kilosu kaç? İşte Soner Türkerler’in biyografisi ve kariyeri hakkında bilgiler...

Soner Türkerler Kimdir?

Soner Türkerler, 1978 yılında İstanbul’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Lise yıllarında tiyatroya ilgi duymaya başladı ve amatör olarak tiyatro oyunlarında yer aldı. Üniversite eğitimi için Ankara’ya gitti ve Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. Mezuniyet sonrası İstanbul’a döndü ve profesyonel olarak tiyatro hayatına başladı.

Çöp Adam dizisinin Azer'i Soner Türkerler kimdir, kaç yaşında? Çöp Adam dizisinde Azer'i kim oynuyor? Azer'in mesleği ne, boyu ve kilosu kaç? - Resim : 1

Soner Türkerler’in Kariyeri

Soner Türkerler, tiyatro oyunculuğunun yanı sıra sinema ve televizyon sektöründe de çalışmalar yaptı. İlk sinema filmi olan "Kara Köpekler Havlarken"de başrol oynadı ve bu filmle 2009 yılında Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazandı. Daha sonra “Kurtlar Vadisi Pusu”, “Behzat Ç.”, “Muhteşem Yüzyıl”, “Karadayı”, “Diriliş Ertuğrul”, “Vatanım Sensin” gibi birçok popüler dizide rol aldı. Ayrıca “Bir Zamanlar Anadolu’da”, “Yozgat Blues”, “Kış Uykusu”, “Abluka” gibi sinema filmlerinde de oynadı.

Çöp Adam dizisinin Azer'i Soner Türkerler kimdir, kaç yaşında? Çöp Adam dizisinde Azer'i kim oynuyor? Azer'in mesleği ne, boyu ve kilosu kaç? - Resim : 2

Soner Türkerler, sadece oyuncu olarak değil, aynı zamanda senarist, yönetmen ve yapımcı olarak da çalışmalar yaptı. Kendisi kendi yazdığı ve yönettiği “Bir Varmış Bir Yokmuş” adlı kısa filmle 2012 yılında Cannes Film Festivali’nde gösterildi. Ayrıca “Bir Varmış Bir Yokmuş” adlı uzun metrajlı filmi de yazdı ve yönetti. Bu film 2015 yılında vizyona girdi ve çeşitli festivallerde ödüller aldı. Soner Türkerler, ayrıca kendi kurduğu yapım şirketi olan ST Yapım ile de projeler üretti.

Soner Türkerler’in Çöp Adam’daki Rolü

Soner Türkerler, 2023 yılında yayınlanmaya başlayan Çöp Adam dizisinde Azer karakterini canlandırıyor. Azer, dizinin ana karakteri olan Çöp Adam’ın en yakın arkadaşıdır. Azer, Çöp Adam’ın hayatını kurtarmak için kendini tehlikeye atan cesur, sadık ve fedakar bir dosttur. Azer’in hayatında ise Çöp Adam’ın kız kardeşi olan Zeynep vardır. Azer, Zeynep’e aşıktır ancak bunu ona söyleyemez. Soner Türkerler, Azer karakteriyle izleyicilerin beğenisini kazanmıştır.

Çöp Adam dizisinin Azer'i Soner Türkerler kimdir, kaç yaşında? Çöp Adam dizisinde Azer'i kim oynuyor? Azer'in mesleği ne, boyu ve kilosu kaç? - Resim : 3

Soner Türkerler’in Özel Hayatı

Soner Türkerler, 2010 yılında oyuncu ve senarist olan Özlem Türkerler ile evlendi. Çiftin 2012 yılında bir kız çocukları oldu. Soner Türkerler, özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden bir oyuncudur. Boş zamanlarında ailesiyle vakit geçirmeyi, kitap okumayı ve spor yapmayı seviyor.