“Cinsel İlişki Yaşamadık” Diyen Seren Serengil, Sevgilisi ile Nerede Tanıştığını İtiraf Etti!

Şu sıralar yaşadığı ilişki ile gündeme gelen şarkıcı ve sunucu Seren Serengil, Mustafa Tohma ile nasıl tanıştığını ilk kez açıkladı. Geçtiğimiz haftalarda yapmış olduğu cinsel yaşam itirafından sonra bu itiraf da herkesi şaşkına çevirdi. İşte Seren Serengil ve Mustafa Tohma ilişkisine ilişkin ayrıntılar…

“Cinsel İlişki Yaşamadık” Diyen Seren Serengil, Sevgilisi ile Nerede Tanıştığını İtiraf Etti!

Merhum sanatçı Öztürk Serengil’in kızı olarak tanınan ancak genç yaşına rağmen assolist olmayı başararak o dönemlere gazinolarda fırtına gibi esen şarkıcı Seren Serengil, son yıllardır kariyer hayatından çok özel hayatı ile gündeme geliyor. Yaşadığı aşk ilişkileri ve ikili tartışmaları ile sık sık gündemde kalmayı başaran Seren Serengil, kendisi gibi şarkıcı olan Yaşar İpek ile olaylı boşanmasının ardından uzun süre magazin gündemini meşgul etmişti.

Çocuk özlemi herkes tarafından bilinen ve son evliliğinde de yaşadığı tansiyon problemleri ve tartışmaların getirmiş olduğu stres sonucu çocuğunu kaybeden Seren Serengil, uzun bir süre sonra hak ettiği aşkı buldu. Boşanma sürecinde arkadaşı olarak bilinen ancak sonrasında sevgili oldukları öğrenilen Mustafa Tohma ile mutlu bir beraberlik yaşayan ve kısa süre içerisinde evlenecekleri bilinen Seren Serengil, ilişkisine dair önemli itiraflarda bulundu. Aylar önce açıkladığı cinsel hayatından sonra Mustafa Tohma ile nasıl tanıştığını da itiraf eden Serengil, şaşkınlık yarattı.

Instagram’dan Tanışmışlar!

Geçtiğimiz günlerde bir röportaj vererek ilişkisine dair önemli açıklamalarda bulunan şarkıcı Seren Serengil, yaklaşık olarak 2 yıldır ilişki yaşadığı Mustafa Tohma ile nasıl tanıştığını ilk kez açıkladı. Instagram hesabına gelen mesajlardan birine gözünün takıldığını ifade eden Serengil, kayak grubundan yazılmış olan bir mesaj olduğunu düşünerek mesajı açtığını ancak mesajı atan kişiyi tanımadığını sonradan fark ettiğini belirtti. Mesajı açmış olduğu için cevap vermemesinin doğru olmayacağını düşünen Serengil, emoji ile karşılık verdiğini sonrasında da ara ara Tohma ile yazıştığını itiraf etti.

Bir Ay Sonra Buluştuk!

“Cinsel İlişki Yaşamadık” Diyen Seren Serengil, Sevgilisi ile Nerede Tanıştığını İtiraf Etti! - Resim : 1

İlk kez konuşmalarının üzerinden bir ay geçtikten sonra arkadaş ortamında bir araya geldiklerini ifade eden Seren Serengil, ikisinin de heyecandan konuşamadığını söyledi.

Cinsellik İtirafı Ortalığı Karıştırmıştı!

Geçtiğimiz aylarda da ilişkisine ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Seren Serengil, şimdiye kadar yaşadığı rahatsızlıktan ötürü girdiği tedavi sürecinden ötürü cinsel bir deneyim yaşayamadıklarını itiraf etmişti.