Çinliler durmak bilmiyor! Katlanabilir iPhone görüntüleri geldi: iPhone V

Uzun bir süredir Apple markasını sevenler tarafından beklenmekte olan katlanabilir iPhone ile ilgili şimdiye kadarki en net görüntü paylaşılmış oldu. Gelen görüntüler kapsamında katlanabilir iPhone modeli hakkında fikir sahibi olundu.

Çinliler durmak bilmiyor! Katlanabilir iPhone görüntüleri geldi: iPhone V

Dünya devi Apple markasının akıllı telefon modeli olan iPhone, ailenin yeni üyelerini geçtiğimiz aylarda tanıtmıştı. iPhone 14 serisinin tanıtılması ile birlikte Apple marka akıllı telefonlar yüksek fiyatlardan satışa çıktı. Özellikle ülkemizde dünyanın en pahalı iPhone modelleri olan 14 serisi büyük eleştiri yağmuruna tutulmuştu.

Apple markasının radikal kararlar almadan duyurduğu yeni serisinin ardından pek çok kullanıcı katlanabilir iPhone modellerinin ne zaman tanıtılacağını merakla araştırmaya başlamıştı. Apple markası tarafından tanıtılması beklenen katlanabilir iPhone için ise gelişmeler sıkı bir şekilde takip ediliyordu.

Çinliler durmak bilmiyor! Katlanabilir iPhone görüntüleri geldi: iPhone V - Resim : 1

KATLANABİLİR iPHONE ÜRETİLDİ: iPHONE V

Samsung başta olmak üzere Andrpoid işletim sistemine sahip rakipleri tarafından uzun bir süre önce duyurulmuş olan ve şu anda aktif olarak kullanılmakta olan katlanabilir akıllı telefon modellerinin Apple ekosistemine ne zaman geleceği merak konusuyken Çinliler durmadı ve katlanabilir iPhone modellerinin önünü açtılar. Çinli bir içerik üreticiye ait olan YouTube kanalında yer alan videoda Apple iPhone parçalarının kullanılarak katlanabilir bir iPhone modelinin üretilmesi dikkat çekti. 

Çinliler durmak bilmiyor! Katlanabilir iPhone görüntüleri geldi: iPhone V - Resim : 2

iPhone V adı verilen bu akıllı telefon Çinli kullanıcılar tarafından resmen üretildi. Yabancı bazı kaynaklar ise bu videoyu "Apple'ın yapamadığını Çinliler yaptı" başlığı ile paylaştı. Yer alan videoda Apple marka akıllı telefonlardan elde edilen parçaların kullanılarak bir katlanabilir iPhone modelinin "prototip" olarak üretilmesi dikkat çekti. Bunun üzerine sosyal medya platformlarında Apple markasının katlanabilir bir iPhone modeli çıkarıp çıkarmayacağı da merak konusu oldu.

KATLANABİLİR iPHONE ÇIKACAK MI, NE ZAMAN ÇIKACAK?

Apple markasının akıllı telefon serisi olan iPhone'lar arasına eklenmesi beklenen ve ısrarla istenilen katlanabilir modeller ile ilgili şirket tarafından henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak rekabete aç bir firma olan ve her alanda en üst sırada olmak isteyen Apple markasının iPhone 15 serisinin tanıtımı ile birlikte katlanabilir cihazını da piyasaya sürmesi bekleniyor. Öte yandan Çinli bir YouTube kanalı tarafından yapılmış olan videoda ortaya çıkan iPhone V isimli modele benzer bir akıllı telefonun da ortaya çıkacak olması bekleniyor.

Etiketler: iPhone, telefon