Çinli Xiaomi'den yeni model açıklaması! Ağustos ayında 4 yeni model geliyor!

Bir süredir yukarı yönlü hareketler sergileyen döviz kurları ve altın fiyatları, teknolojik ürünlerin de fahiş rakamlardan satışa sunulmasına sebep oldu. Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi’den gelen 4 yeni model haberi, tüketicileri “ucuz telefon” konusunda heyecanlandırdı. İşte Xiaomi’nin yeni telefonlarına ilişkin ayrıntılar…

Çinli Xiaomi'den yeni model açıklaması! Ağustos ayında 4 yeni model geliyor!

Geride bıraktığımız yılın son çeyreğinde yükseliş trendine giren ve aralık ayında rekor seviyeye ulaşarak 18 TL’lik eşiği aşan dolar kuru, beraberinde euro kurunun 20 TL’ye, gram altının ise bin TL’ye kadar yükselmesine sebep olmuştu. Eylül- aralık ayları arasında piyasaya faiz indirimi yolu ile müdahale eden ve toplamda 500 baz puan indirim yapan Merkez Bankası, tüm girişimlerine rağmen döviz kurlarının ve altın fiyatlarının gerilemesini sağlayamamıştı.

21 Aralık tarihinde açıklanan yeni ekonomik model kapsamında tek gecede sert gerileyen döviz kurları ile altın fiyatları, ekonomi piyasalarının olumsuz gelişmelerinden ötürü zamlanan ürünlerin fiyatlarında indirim yapılacağı konusunda tüketicileri umutlandırmış olsa da beklenen olmadı ve ocak ayında hareketlilik tekrar başladı.

Şu anda da FED faiz artırımı kararları, devam eden Rusya- Ukrayna savaşı, koronavirüs salgınının sebep olduğu çip krizi gibi faktörlerden ötürü yukarı yönlü hareketler sergileyen ekonomi piyasaları, pek çok sektörde olduğu gibi teknolojik ürün sektöründe de fahiş rakamların telaffuz edilmesine sebep oldu.

Ekonomi piyasalarında gözlenen hareketlilik ile birlikte iki hatta üç katı fiyatına satışa sunulan akıllı cihazlar, telefonunu değiştirmek isteyen ya da sıfırdan bir telefon almak isteyen tüketicilerin ellerini kollarını bağladı.

Uygun fiyatlı akıllı telefon arayışında olan tüketiciler, Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi’den gelen bir haberle umutlandı. Xiaomi, ağustos ayında 4 adet yeni model tanıtımı yapacağını duyurdu.

YENİ CİHAZLAR AĞUSTOS AYINDA TANITILACAK!

Daha önce 12S serisini tanıtan Xiaomi, ilgili cihazları küresel çapta satışa sunmayacağını duyurmuştu. Yeni bir duyuru daha yayınlayan Xiaomi, ağustos ayında Redmi K50S ve 12T modelleri ile birlikte ilgili modellerin “Pro” versiyonlarını tanıtacağını bildirdi.

“GLOBAL VERSİYONLARI OLACAK!”

Çinli Xiaomi'den yeni model açıklaması! Ağustos ayında 4 yeni model geliyor! - Resim : 1

Tahminlere göre Xiaomi’nin yeni cihaz tanımlarının küresel çapta karşılıkları olacak. Bu da piyasaya yeni modellerin dahil olacağı anlamına geliyor.

FİYAT AÇIKLAMASI YAPILMADI!

Ülkemizde de satışa sunulması beklenen yeni cihaz versiyonlarına ilişkin henüz bir fiyat açıklaması yapılmadı.

Etiketler: xiaomi