Çinli Xiaomi'den katlanabilen ikinci telefon: Mix Fold 2 görücüye çıktı! Mix Fold 2 kaç para?

Eski dönemlerin en popüler telefon tasarımlarından olan katlanabilen telefonlar, geri dönmeye başladı. Akıllı cihazların tasarımlarını katlanabilen telefonlar olarak yapmaya başlayan bazı firmalar, dikkat çekerken son haber Çinli dev firma Xiaomi’den geldi. Xiaomi, ürün gamında yer alan ikinci katlanabilen telefonunu görücüye çıkardı. İşte yeni telefonun özelliklerine ilişkin ayrıntılar…

Çinli Xiaomi'den katlanabilen ikinci telefon: Mix Fold 2 görücüye çıktı! Mix Fold 2 kaç para?

Teknolojinin gelişmesi bazı tüketici alışkanlıklarını da kökten değiştirdi. Özellikle telefonlar kategorisinde yaşanan gelişmeler, eski modellerin özelliklerinin yanı sıra tasarımlarının da değişmesini sağladı.

Yakın zaman öncesine kadar katlanabilen telefonlar oldukça popüler telefon tasarımları olarak satışa sunuluyordu. Öyle ki katlanabilen telefonlara sahip olan kişilerin sosyal statüsünün yüksek olduğu bir bakışta anlaşılabiliyordu. Ancak yılların geçmesi ve bu yıllar kapsamında da teknolojinin gelişmesi, telefonların yerini “akıllı cihaz” kategorisi altında satışa sunulan seçeneklerin almasını sağladı.

Dokunmatik ekranlar ile hayatımıza giren akıllı cihazlar, yıllar geçtikçe teknik özelliklerini ve dış tasarımlarını giderek geliştirmeye başladı. Bugün piyasada tuşlu telefon bulmak nerede imkansız hale gelmişken, aylık geliri ne olur ise olsun her tüketicinin cebinde bir dokunmatik ekranları akıllı cihaza rastlanmaya başlandı.

Akıllı cihaz sektörüne hızlı bir giriş yaparak piyasada kısa sürede adını duyurmayı başaran Çinli Xiaomi de son dönemlerde teknolojik gelişmeleri sayesinde sıklık ile takip edilen markalardan birisi haline geldi. Hem klasik tasarımda hem de farklı tasarımlarda akıllı cihazlar üreten Xiaomi, bu kez de eski ile yeniyi birleştiren akıllı cihaz konsepti ile dikkatleri üzerine toplamayı başardı.

Geçtiğimiz aylarda katlanabilen telefonları akıllı cihaz konsepti ile piyasaya süren Xiaomi, ilk ürününe gelen talebi olumlu değerlendirdi ve ürün gamının ikinci telefonu olan Mix Fold 2 için hazırlıklara başladı. Bir süredir tüketiciler tarafından merak ile beklenen yeni cihaz, geçtiğimiz günlerde sonunda tanıtıldı. Çinli firma, yeni cihazının özelliklerini, fiyatını ve tasarımını kamuoyuna duyurdu.

MİX FOLD 2 TANITILDI!

Çinli Xiaomi'den katlanabilen ikinci telefon: Mix Fold 2 görücüye çıktı! Mix Fold 2 kaç para? - Resim : 1

Android 12L işletim sistemi ile piyasaya sürülecek olan yeni Mix Fold 2’nin tanıtımı yapıldı. İnceliği ile dikkat çeken akıllı cihaz 4500 mAh batarya kapasitesine sahip olacak.

İKİ RENGİ OLACAK!

Yeni Mix Fold 2, altın ve siyah renkleri ile piyasaya sürülecek. Cihazlar, depolama kapasitelerine göre farklı renklerde satın alınabilecek.

MİX FOLD 2 FİYATLARI

Xiaomi, yeni cihazının satış fiyatlarını şu şekilde belirledi:

Xiaomi Mix Fold 2 256 GB: 1335 dolar
Xiaomi Mix Fold 2 512 GB: 1485 dolar
Xiaomi Mix Fold 2 1 TB: 1780 dolar

Etiketler: xiaomi, Mix Fold 2