CHP grup toplantısı 1 Kasım 2022 Salı bugün ne zaman saat kaçta yapılacak?

Dün yayımlamış olduğu video ve yaptığı açıklamalar ile yine büyük yankı uyandıran Kemal Kılıçdaroğlu bugün CHP grup toplantısı ile vatandaşlara seslenecek. CHP grup toplantısı Kemal Kılıçdaroğlu konuşması saat kaçta olacak?

CHP grup toplantısı 1 Kasım 2022 Salı bugün ne zaman saat kaçta yapılacak?

Sosyal medya hesabını etkin bir şekilde kullanmaya başlayan ve dün yayımladığı video ile büyük bir yankı uyandıran CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yeni günde meclis kürsüsüne çıkacak. CHP grup toplantısı için beklenen gün gelirken Kılıçdaroğlu'nun dün yaptığı açıklamalardan sonra karşı tarafın yaptığı açıklamaya vereceği cevapta merak konusu olmuştu. 

Kılıçdaroğlu dün yaptığı açıklamasında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu hedef almış "Türkiye’de bir metamfetamin salgını var. Sarayın düzeni bu salgını besliyor. Bakmayın “okul önünde uyuşturucu satanın bacaklarını kırarız” palavrasına. Bugün size Sarayın kara para ile bu zehiri nasıl sokaklarımıza davet ettiğini anlatacağım. Kirli paranın sonucudur bu" diyerek çok konuşulacak bir açıklamaya imza atmıştı. 

CHP GRUP TOPLANTISI NE ZAMAN, KEMAL KILIÇDAROĞLU MECLİS KONUŞMASI BUGÜN SAAT KAÇTA?

İçişleri Süleyman Soylu tarafından yapılan karşı açıklama sonrasında Kemal Kılıçdaroğlu'nun vereceği yanıtlar merak konusu olmuş, gözler CHP grup toplantısına çevrilmişti. CHP grup toplantısı bugün yani 1 Kasım 2022 Salı günü saat 13:30 itibari ile başlayacak. CHP'nin sosyal medya hesapları üczerinden canlı olarak yayımlanacak.