Ceyda Düvenci'nin yeni programına, Erkan Koçak Köstendil konuk oldu! Ünlü oyuncu bir yıl sonraki hayalini paylaştı! Marsel ve Ali...

Ekranların sevilen oyuncularından Ceyda Düvenci, uzun süre sonra ekran önünde iş yapmaya başladı. NTV kanalında yayınlanan yeni programı ile izleyicisinin karşısına çıkan Ceyda Düvenci, yakın dostu Erkan Koçak Köstendil’i programında ağırladı. Duygusal konuşmalara şahitlik eden programda Köstendil, bir yıl sonraki hayalini açıkladı. İşte Köstendil ve Düvenci’nin hoş sohbetine ilişkin ayrıntılar…

Ceyda Düvenci'nin yeni programına, Erkan Koçak Köstendil konuk oldu! Ünlü oyuncu bir yıl sonraki hayalini paylaştı! Marsel ve Ali...

NTV kanalında yeni bir program sunmaya başlayan oyuncu Ceyda Düvenci, yakın arkadaşı Erkan Koçak Köstendil’i konuk olarak ağırladı. Köstendil ile keyifli sohbetinde zaman zaman duygulanan Düvenci, sosyal medyanın gündemine oturdu.

AKŞAM PROGRAMI İLE EKRANLARA GERİ DÖNDÜ!

Rol aldığı dizi projeleri ve sunduğu programlar sayesinde hayran kitlesini yıllar içerisinde genişleten ve şu anda da ciddi bir kitle tarafından sevilen ünlü oyuncu Ceyda Düvenci, yıllar sonra ekranlara geri döndü. Umutsuz Ev Kadınları isimli projede canlandırdığı Elif karakteri ile hafızalara kazınan ve oyunculuğa olan yeteneği sayesinde izleyiciye aileden birisiymiş gibi hissettiren Ceyda Düvenci, bu kez kendisinden beklendiği gibi bir dizi projesi ile değil bir akşam kuşağı programı ile izleyicisinin karşısına çıktı.

Yeni projesi için NTV kanalı ile el sıkışan ve geçtiğimiz haftalarda izleyicisinin karşısına çıkan Ceyda Düvenci, “Bambaşka Sohbetler” isimli programı sayesinde hayranları ile hasret giderdi. Hafta içi her akşam yayınlanan programa, her gün ünlü konuklar gelmeye devam ediyor.

YENİ PROGRAMINA KONUK OLDU!

Ceyda Düvenci'nin yeni programına, Erkan Koçak Köstendil konuk oldu! Ünlü oyuncu bir yıl sonraki hayalini paylaştı! Marsel ve Ali... - Resim : 1

Ceyda Düvenci’nin sunduğu Bambaşka Sohbetler isimli yeni programa, geçtiğimiz günlerde ünlü oyuncu Erkan Koçak Köstendil katıldı. Düvenci’nin oyuncu eşi Bülent Şakrak ile akraba olduğu bilinen Erkan Koçak Köstendil, sempatik tavırları ile dikkat çekti.

Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak’ın oğulları Ali’yi gördükten sonra çocuk sahibi olmaya karar verdiğini belirten Erkan Koçak Köstendil, bu söylemi ile Ceyda Düvenci’yi oldukça duygulandırdı.

HAYALİNİ AÇIKLADI!

Ceyda Düvenci’nin “bir yıl sonra Marsel ile bir fotoğraf çekilsen nerede olurdunuz?” sorusu üzerine “tribündeyim ve kalede olan Ali ile orta sahada olan Marsel’i seyrediyorum” yanıtını veren Köstendil, bu yanıtı ile de Ceyda Düvenci’yi duygulandırdı. Düvenci “ben de geniş açılı fotoğrafınızı çekerim” diyerek Köstendil’in hayaline ortak oldu.