CepteTEB'ten Yeni Müşterilerine Para ve Ücretsiz Blu TV Üyeliği Hediyesi!

Türkiye Ekonomi Bankası’nın dijital bankacılık kolu olan CepteTEB, yeni kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında hem para hem de Blu TV üyeliği hediye edeceğini bildiren özel banka, ilgili kampanya şartlarını açıkladı.

CepteTEB'ten Yeni Müşterilerine Para ve Ücretsiz Blu TV Üyeliği Hediyesi!

Bankacılık sektörünün önde gelen özel bankalarından birisi olan Türkiye Ekonomi Bankası, dijital bankacılık kolu olan CepteTEB ile de vatandaşların dikkatlerini çekmeyi başarıyor. Son olarak yeni bir kampanya daha geliştirdiğini duyuran banka, harcadıkça kazanmanın mümkün kılındığı yeni kampanyasının ayrıntılarını paylaştı.

CepteTEB’ten Temmuz Ayı Kampanyası!

Ülkemizin en önemli özel bankalarından birisi olan Türkiye Ekonomi Bankası, dijital bankacılık kolu olan CepteTEB aracılığı ile yeni bir kampanya düzenlediğini duyurdu. Yeni kampanyasının ayrıntılarını kamuoyu ile paylaşan banka, söz konusu kampanyanın sene sonuna kadar geçerli olduğunu bildirdi.

CepteTEB tarafından duyurulmuş olan yeni kampanyaya göre yeni müşterilere aylık harcamaları karşılığında toplamda 300 TL iade tanımlanacağı ve 1 yıl boyunca ücretsiz olarak kullanabilecekleri Blu TV üyeliğinin hediye edileceği bilgisi kaydedildi.

CepteTEB’in Temmuz Ayı Kampanyasının Ayrıntıları

CepteTEB'ten Yeni Müşterilerine Para ve Ücretsiz Blu TV Üyeliği Hediyesi! - Resim : 1

CepteTEB tarafından düzenlenmiş olan yeni kampanyadan, yalnızca bankanın yeni müşterileri yararlanabilecektir. Bankamatik kartlarına açık olan iade hakkı faydasından yararlanabilmek için ilgili kart ile aylık en az bin TL’lik harcamanın yapılması gerekmektedir. Banka aylık kazanılabilecek olan maksimum iade tutarının 50 TL olduğunu bildirmiştir. Ayrıca CepteTEB’ten bir yıllık ücretsiz Blu TV üyeliği kazanmak için bir yakının banka bünyesine dahil olması sağlanmalıdır.

CepteTEB Temmuz Ayı Kampanyasına Nasıl Başvuru Yapılır?

CepteTEB tarafından düzenlenmiş olan yeni kampanya, 31 Aralık 2022 tarihine kadar geçerlidir. Söz konusu kampanyadan faydalanabilmek için ise bankanın mobil uygulaması üzerinden üyelik başvurusunun yapılması ve üyelik sürecinin görüntülü konuşma ile sonlandırılması gerekmektedir. Üyelik işlemlerinin tamamlanmasının ardından tanımlanan vadesiz hesaba ait olan banka kartı ile yapılacak olan harcamalar, kampanyada iade para alınabilmesi için yeterlidir.

Ücretsiz Blu TV üyeliği almak üzere bankaya davet edilecek olan yakın ile mobil uygulama üzerinden oluşturulmuş olan davet kodu paylaşılmalı ve yakının o kod ile mobil uygulamaya giriş yapması sağlanmalıdır.

Etiketler: cepteteb, blu tv