Cem Yılmaz'ın yeni filmi geliyor! Ünlü komedyen Ayzek ile Bir Gece filmi için ilk paylaşımı yaptı!

Sanat camiasının sevilen isimlerinden birisi olan ünlü komedyen ve oyuncu Cem Yılmaz, yeni projesi için start verdi. Çekimleri başlayacak olan filme ilişkin ilk açıklama yine Cem Yılmaz’ın kendisinden geldi. İşte Cem Yılmaz’ın yeni filmine ilişkin ayrıntılar…

Cem Yılmaz'ın yeni filmi geliyor! Ünlü komedyen Ayzek ile Bir Gece filmi için ilk paylaşımı yaptı!

90’lı yıllardan bu yana sahnelerde olan ve ilk olarak kendi sahnesinde yaptığı talk show programları ile adını duyuran Cem Yılmaz, zaman içerisinde oyunculuğa ve senaristliğe olan ilgisini geliştirerek kendi filmlerini çekmeye başladı. Uzun süredir sinema sektörüne iş yapan ve her çektiği film ile gişe rekorlarını kırmayı başaran Cem Yılmaz, bu sayede hali hazırda milyonlara ulaşan hayran kitlesini daha da genişletti.

Bir süredir Netflix platformunda yayınlanan son dizisi “Erşan Kuneri” ile anılan ünlü komedyen ve oyuncu Cem Yılmaz, Erşan Kuneri ile hem eleştirilmiş hem de beğenileri toplamıştı. Kısa süre içerisinde Netflix’in en çok seyredilen yerli yapımlarından birisi olmayı başaran Erşan Kuneri dizisi, 8 bölümden oluşan ancak her bölümü kısa bir film tadında olan başarılı bir yapım olarak öne çıkmayı başardı. Dizi projesi birçok kişi tarafından oldukça sevilirken bazı sosyal medya kullanıcıları da diziyi ilk bölümlerinden bıraktıklarını, dizinin beklentilerini karşılamadığını belirtti.

Eleştirilere kulak asmadan bildiği yolda ilerlemeye devam eden Cem Yılmaz, yaz tatilini yarıda keserek yeni film projesi için kolları sıvadı. Resmi Twitter hesabından yeni film projesine ilişkin yeni paylaşımlar yapmayı ihmal etmeyen Cem Yılmaz, son paylaşımları ile takipçilerini heyecanlandırmayı başardı.

YENİ FİLMİNİ PAYLAŞTI!

Cem Yılmaz'ın yeni filmi geliyor! Ünlü komedyen Ayzek ile Bir Gece filmi için ilk paylaşımı yaptı! - Resim : 1

Kara Komikleri 2 Arada filminin baş karakteri olan Ayzek için yeni bir senaryo hazırlayan Cem Yılmaz, “Ayzek ile Bir Gece” ismini verdiği yeni filmi için kolları sıvadı. Yılmaz yeni filmini “Ayzek ile bir gece geçirmeye hazır mısınız?” notu ile duyurdu.

TATİLİNİ YARIDA KESTİ!

Yeni filmi için yeni bir paylaşımda daha yapan Cem Yılmaz, 3 aydır bu senaryo ile uğraştığını ve çok az tatil yaptığını belirtti.

FİLM NETFLİX’TE YAYINLANACAK!

Cem Yılmaz’ın yeni filmi, tıpkı Erşan Kuneri gibi Netflix platformunda yayınlanacak.

Etiketler: cem yılmaz, film