Cem Özer'den yıllar sonra gelen kavga itirafı! Şafak Sezer'i tek yumruk ile devirmiş!

Seneler önce yapımcılığını üstlendiği bir filmde rol alan oyuncu Şafak Sezer ile yaşamış olduğu fiziksel kavgaya ilişkin açıklama yapan Cem Özer, magazin gündemine bomba gibi düştü.

Cem Özer'den yıllar sonra gelen kavga itirafı! Şafak Sezer'i tek yumruk ile devirmiş!

Senelerdir sektörde yer alan ve büyük işlere imza atan ünlü oyuncu Cem Özer, kendisi gibi oyuncu olan Nurgül Yeşilçay ile olan evliliği ile uzun süre konuşulmuştu. Evlilikleri bir süre devam eden ve bir çocuk sahibi olan ikili, boşanma kararları ile hayranlarını oldukça üzmüştü. Şimdilerde hem özel hayatında hem de kariyerinde sessizliğini korumayı tercih eden Cem Özer, geçtiğimiz günlerde bir programa katılarak uzun bir sürenin ardından ortaya çıktı.

Bir süredir kameralardan uzakta bir hayat sürdüren ve hayranları tarafından da oldukça özlenen usta oyuncu Cem Özer, uzun bir aranın ardından ortaya çıktı. Bir programa katılan ve özel açıklamalarda bulunan Özer ağarmış sakalları ile dikkat çekerken seneler önce Şafak Sezer ile yaşadığı tartışmaya ilişkin de ilk kez konuştu.

2009 yılında “USTA” isimli yapım şirketinin ortakları arasında yer alan Cem Özer, “Kadri’nin Götürdüğü Yere Git” isimli film için ünlü oyuncu Şafak Sezer ile anlaşmıştı. O dönem içerisinde çekimler esnasında Şafak Sezer ile fiziksel bir kavga yaşayan Özer, magazin gündemini oldukça meşgul etmiş ancak olaya ilişkin açıklama yapmamayı tercih etmişti. Katıldığı son programda ilgili mevzunun gündeme getirilmesi ile birlikte sessizliğini bozan Özer, olayın içyüzünü anlattı.

“KİŞİSEL PROBLEMİM YOK!”

Cem Özer'den yıllar sonra gelen kavga itirafı! Şafak Sezer'i tek yumruk ile devirmiş! - Resim : 1

2009 yılında ortakları arasında yer aldığı USTA isimli yapım şirketinin yeni projesi “Kadri’nin Götürdüğü Yere Git” filmi için Şafak Sezer ile anlaşmaya varıldığını belirten Özer, Sezer’in set kurallarını çiğnediğini ve tartışmanın da bu sebepten ötürü çıktığını ifade etti. Sezer’in set saatlerini ihmal ettiğini ve disiplinsiz olduğunu belirten Özer, kişisel bir problemin olmadığına dikkat çekti.

“KENDİ ELİNİ KESTİ!”

Şafak Sezer’in bir gün yine sete geç geldiğini belirten Özer, çıkan tartışmada Sezer’in gelip yakasına yapıştığını ve onun üzerine kendisinin de bir tane vurduğunu belirtti. Şafak Sezer’in kül tablasının oraya doğru düştüğünü belirten Özer, sonrasında Sezer’in kül tablasını kendisine fırlatmak için eline aldığını ancak orada da kendi elini kestiğini belirtti.

Etiketler: şafak sezer, Cem Özer