Çakallarla Dans serisinin 6’ıncısı güldürmeye geliyor! Son sahne çekildi, vizyon tarihi belli oldu!

Türk sinemasında son yılların komedi yapımları arasında öne çıkan filmlerinden biri olan Çakallarla Dans, serinin 6. filmi ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İzleyicilerin merakla beklediği komedi filminin çekimleri tamamlandı!

Çakallarla Dans serisinin 6’ıncısı güldürmeye geliyor! Son sahne çekildi, vizyon tarihi belli oldu!

Türk sinemasının en uzun soluklu yapımlarından biri olan ve komedi türünde izleyici karşısına çıkan Çakallarla Dans, serinin 6. filmi için çekimleri tamamladı. Kadrosunda Şevket Çoruh, İlker Ayrık ve Timur Acar gibi isimlerin olduğu uzun soluklu komedi filmi Çakallarla Dans 6’nın çekimlerinin son bölümleri Bodrum’da ve Yunan adası Kos’ta tamamlandı ve ekip paydos etti. Sugar Workz-TAFF Pictures imzasıyla izleyici karşısına çıkacak olan Çakallarla Dans 6’nın yönetmen koltuğunda Murat Şeker oturuyor. Filmin oyuncuları, Kos’ta son sahne çekimlerinde çektirdikleri hatıra fotoğrafının ardından, bu filmin serinin en komik filmi olduğunun da altını çizdi. İşte detaylar…

ÇEKİMLERİ TAMAMLANDI, GÖSTERİMİ BEKLİYOR

Çakallarla Dans serisinin 6’ıncısı güldürmeye geliyor! Son sahne çekildi, vizyon tarihi belli oldu! - Resim : 1

Çakallarla Dans ekibi 6. kez kamera karşısında sete çıktı. Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar, Murat Akkoyunlu, Hande Katipoğlu, Ceyhun Yılmaz, Hakan Bilgin, Didem Balçın, Elvan Dişli, Ebru Cündübeyoğlu, Mine Kılıç, Nurettin Sönmez ve Kemal Zeydan isimlerinin kadrosunda yer aldığı Çakallarla Dans 6 filminin yönetmen koltuğunda Murat Şeker oturdu. Filmin senaryosunu ise Murat Şeker ve Ali Tanrıverdi isimleri kaleme aldı. SugarWorkz ve TAFF Pictures ortak imzasıyla çekimleri tamamlanan filmin yapımcılığını Timur Savcı, Murat Şeker, Uğur Şeker ve Cemal Okan üstlendi. Çekimleri tamamlanan filmin vizyon tarihi de belli oldu.

VİZYONA GİRİŞ TARİHİ BELLİ OLDU

Son çekimleri Bodrum’da ve son olarak Yunan adası Kos’ta tamamlanan Çakallarla Dans 6 filmi şimdiden büyük bir heyecan uyandırdı. Türk sinemasının en uzun soluklu yapımlarından biri olan Çakallarla Dans’ın 6. macerasında izleyicilerin çok sevdiği kahramanlar bu kez yurdun sınırlarını da aşarak yurtdışına çıkıyor. İlk kez 2010 yılında izleyici karşısına çıkan film ana kadrosunu koruyarak farklı bir başarıyı da yakaladı. Filmin, vizyona giriş tarihi de belli oldu.

Yunan adası Kos’ta son çekimleri yapılan ve oyuncularının son sahnenin ardından hatıra fotoğrafı çektirdiği Çakallarla Dans 6 filmi, 2 Aralık 2022’de sinema salonlarında izleyicisi ile buluşacak.

Etiketler: çakallarla dans