Bursa'da dev yılan paniği! Deri değiştirirken görüntülendi Görünütleri görenler kaçacak yer aradı

Havaların ısınmasıyla birlikte Türkiye'nin dört bir yanından yılan haberleri gelmeye başladı. Son gelen yılan haberi ise korku ve paniğe neden oldu. Bursa'dan gelen görüntüler şaşkına çevirdi. Görenler 'anakonda mı bu ne böyle?' yorumunu yaptı.

Bursa'da dev yılan paniği! Deri değiştirirken görüntülendi Görünütleri görenler kaçacak yer aradı

Bursa'dan gelen dev yılan görüntüsü endişe yarattı. Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Ülkemizde de sıklıkla görülen yılan vakalarına bir yenisi daha eklendi. Gelen görüntüler herkesi korkuttu. Deri değiştiren dev yılanı görenler 'anakonda mı bu ne böyle?' diyerek kaçtı. Uzmanlar son dakika uyarısında bulundu. Bursa'da dev yılan istilası başladı. Son dönemde yılan haberleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. İstanbul'un yanı başı olan Bursa'dan gelen görüntüler herkesi şoke etti. Dev yılanı görenler kaçacak yer aradı.

BURASI AFRİKA ORMANLARI DEĞİL TÜRKİYE!

Bursa'nın ünlü tatil merkezi olan Uludağ'dan gelen görüntüler herkesin ağzını açık bıraktı. Tüm şehir diken üstünde. Bir vatandaş tarafından ormanda çekilen görüntüler herkesi şoke etti. Kaydedilen görüntülerde, çalılıkların arasında metrelerce yılan derisi bulunduğu görüldü.

DEV YILAN DERİSİNİ GÖRÜNCE KAÇACAK YER ARADILAR

Yılan derisinin büyüklüğünü gören vatandaşlar, korku içinde ne yapacaklarını şaşırdı. Gelen görüntüler sonrası çevrede dev bir yılanın olmasından dolayı acil durum ilan edildi.

Bursa'da dev yılan paniği! Deri değiştirirken görüntülendi Görünütleri görenler kaçacak yer aradı - Resim : 1 

UZMANLAR UYARDI

Paylaşılan görüntüler sonrasında uzmanlar son dakika uyarısında bulundu. Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte yılan vakalarının daha da artacağını ifade eden yetkililer, bölge halkını yılan saldırılarına karşı dikkatli olunması konusunda uyardı.

 

Etiketler: yılan, Bursa, dev yılan