Burak Deniz ile davalık olan Nilperi Şahinkaya'dan kafa karıştıran açıklama! Çok sebebim var, açıklayamıyorum!

Geçtiğimiz aylarda meslektaşı Burak Deniz ile istenmeyen bir tartışma yaşayan ve olayı mahkemeye taşıyan oyuncu Nilperi Şahinkaya, konuya ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar…

Burak Deniz ile davalık olan Nilperi Şahinkaya'dan kafa karıştıran açıklama! Çok sebebim var, açıklayamıyorum!

Magazin gündeminin hareketli olduğu şu günlerde yeni olayların yanı sıra eski olaylar da konuşulmaya devam ediliyor. Özellikle son dönemlerin en çok parlayan isimlerinden olan Burak Deniz ile Nilperi Şahinkaya arasında yaşanan gerginlik hem magazin basını mensupları hem de sosyal medya kullanıcıları tarafından yakından takip ediliyor.

Bir süre önce Adana’da lüks bir otelde karşılaşan ve yüksek alkolün de vermiş olduğu etki ile istenmeyen bir olayın içerisinde bulunan oyuncular Nilperi Şahinkaya ile Burak Deniz, son dönemin en çok konuşulan isimleri arasında yer almaya devam ediyor. Sevgilisi Emre Yusufi ile Adana’da bir ödül törenine katılmak amacı ile gelmiş oldukları lüks otelin restoranında otururken Şahmeran dizisinin çekimleri için aynı otelde kalan Burak Deniz’in alkollü tavrı ile karşılaşan ve görgü tanıklarının ifadelerine göre ağır küfürlere maruz kalan Nilperi Şahinkaya, meslektaşının tüm mahcubiyetine rağmen olayı mahkemeye taşıdı.

Eylül ayında yaşanmış olan ve o günden bu yana magazin gündemini meşgul eden olaya ilişkin mahkeme süreci devam ederken geçtiğimiz günlerde sevgilisi Yusufi’nin de bir eserinin bulunduğu bir sergiye katılan Nilperi Şahinkaya, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Şahinkaya’nın kafa karıştıran ve merak uyandıran açıklamaları, magazin gündemine bomba gibi düştü.

SERGİYE KATILDI!

Burak Deniz ile davalık olan Nilperi Şahinkaya'dan kafa karıştıran açıklama! Çok sebebim var, açıklayamıyorum! - Resim : 1

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen ve sevgilisi Emre Yusufi’nin de eserinin bulunduğu “Make Pop Art Great Again” isimli sergiye katılan güzel oyuncu Nilperi Şahinkaya, samimi tavırları ile yine dikkat çekti. Magazin muhabirleri ile ayaküstü sohbet eden ünlü oyuncu, eylül ayında Burak Deniz ile yaşamış olduğu talihsiz olaya ilişkin de açıklamalarda bulundu.

MERAK UYANDIRAN AÇIKLAMA!

Olaydan sonra sessizliğini koruduğu için Burak Deniz’in özrünü kabul ettiği düşünülen Nilperi Şahinkaya, sert açıklamalarda bulundu. Konunun bir özür ile kapanacak bir konu olmadığını ifade eden Şahinkaya, mahkeme sürecinin devam ettiğini ve savcının atandığını belirtti. “Kişisel birçok sorun var, çok sebebim var ancak bunları açıklayamam” ifadelerini kullanan Şahinkaya, Deniz ile probleminin yalnızca o güne dair olmadığını düşündürdü.