Buğday çavdar unu yeşil mercimek sorusu cevabı nedir? 2022 KPSS ortaöğretim soruları

2022 KPSS ortaöğretim sınavı 6 Kasım Pazar bugün itibari ile gerçekleşti. Saat 10.15'te sınava giren milyonlarca aday 12.25 saatinde sınavdan çıkmış olacak.

Buğday çavdar unu yeşil mercimek sorusu cevabı nedir? 2022 KPSS ortaöğretim soruları

2022 KPSS ortaöğretim sınavı 6 Kasım Pazar bugün itibari ile gerçekleşti. Saat 10.15'te sınava giren milyonlarca aday 12.25 saatinde sınavdan çıkmış olacak. Milyonlarca kişi hayallerindeki meslek için KPSS ortaöğretim sınavına katılım sağlarken sınav çıkışında soruların yanıtları merak edilmeye başlandı. Peki KPSS ortaöğretim buğday, çavdar unu ve yeşil mercimek sorusu cevabı nedir?

BUĞDAY SORUSU CEVABI NEYDİ?

KPSS ortaöğretim sınavına katılım sağlayan milyonlarca aday sınav heyecanının ardından sınav sorularının cevaplarını aramaya başladı. Adaylar akıllarında kalan soruların yanıtlarını arama  motorlarında aratmaya devam ederken 2022 ortaöğretim KPSS'de sorulan buğday sorusunun yanıtı merak edildi. 'KPSS buğday sorusunun yanıtı neydi?' 

ÇAVDAR UNU SORUSUNUN YANIIT NEYDİ?

KPSS'de adaylar tarafından en çok akılda kalan soruların yanıtları aratılmaya başlandı. KPSS ortaöğretim sınavının bugün gerçekleşmesi ile birlikte adayların akıllarında kalan sorulardan bir tanesi de çavdar unu sorusu oldu. Adaylar 'Çavdar unu sorusunun cevabı neydi?'' sorusunun yanıtını arama motorlarında aratmaya devam ediyor. 

YEŞİL MERCİMEK SORUSUNUN YANITI NEYDİ?

Akıllara takılan bir diğer soru ise KPSS ortaöğretim sınavında çıkan yeşil mercimek sorusu oldu. Adaylar sınav çıkışında 'yeşil mercimek sorusunun yanıtı neydi?' şeklinde aramalara devam ediyor. Sınav bitiminde ÖSYM'nin cevap anahtarının yüzde 10'unu yayınlayacağı düşünülüyor. 

Yukarıda merak edilen soruların yanıtları ÖSYM cevap anahtarının açıklanmasının ardından sizlerle buluşacak. Soruların yanıtını anında öğrenmek için medyahaber.com haber sitesi bildirimlerini açmayı unutmayınız.