Bu taktiğe çok şaşıracaksınız. Herkes kullandığınız parfümü soracak

Sıcak yaz günlerinde ter kokmamak ve kişisel hijyeni sağlamak için bazı alışkanlıklarınıza dikkat etmeniz gerekir. Kokular her zaman diğer insanlarda bir iz bırakmanıza sebep olur. Bu sebeple güzel kokmak önemlidir. Çevrenizdeki herkesin başınız döndürmek istiyorsanız bu adımları takip edin.

Bu taktiğe çok şaşıracaksınız. Herkes kullandığınız parfümü soracak

Kokular herkesin hafızasında derin izler bırakır. Bu sebeple güzel kokmaya özen göstermeniz gerekir. Kokunuzla dikkat çekmek ve asla unutulmamak istiyorsanız uygulamanız gereken bazı yöntemler var. Kokunuzla baş döndürmek için yapmanız gerekenleri sizler için derledik.

MUTLAKA DUŞ JELİ KULLANIN 

Her gün vücudunuzu yıkarken duş jeli kullanmak daha kalıcı bir koku yaratır. Banyodan çıktığınızda muhteşem bir koku yayılır.

Duş jelleri sayesinde hem vücudunuza bakım yaparsınız hem de vücudun nem ihtiyacını karşılayabilirsiniz. Cildinizi duş jelleri ile şımartarak gün boyu daha güzel kokabilirsiniz.

Bu taktiğe çok şaşıracaksınız. Herkes kullandığınız parfümü soracak - Resim : 1

 DOĞRU PARFÜM SEÇİN 


 Vücudunuza uyan doğru kokuyu seçmek çok önemlidir ve doğru parfümü seçmek sandığınız kadar kolay olmaz. Emek ve büyük bir yargılama duygusu gerektirir. Piyasada çok sayıda parfüm var. Bu sebeple Parfüm seçerken vücudunuzun doğal kokusuyla uyumlu olduğundan ve burnunuza hoş geldiğinden emin olun. Uzun süre kalıcı olan parfümleri seçmeyi deneyin. Kullandığınız kokunun türü ve vücudunuza nasıl uyguladığınız önemlidir. Parfümünüz, kolonyanız veya kokulu yağınız ne kadar pahalı olursa olsun, olması gerektiği yere sürmezseniz tam etkisini göremeyebilirsiniz.
Kullandığınız kokunun türü ve vücudunuza nasıl uyguladığınız önemlidir. Parfümünüz, kolonyanız veya kokulu yağınız ne kadar pahalı olursa olsun, olması gerektiği yere sürmezseniz tam etkisini göremeyebilirsiniz.Parfümleri nabız noktalarına sürmek, kokularını vücut kimyanıza göre otomatik olarak ayarlamalarına neden olur. Bu nedenle, vücudunuz ısındığında hoş koku doğal olarak salınır. Bilekleriniz, dizlerinizin arkasındaki bölge ve kulaklarınızın arkası deodorant uygulamak için iyi yerlerdir.


ÇAMAŞIR DETARJANI SEÇERKEN DİKKAT! 
 

Çoğu insan için kullandıkları deterjan önemli değildir, ancak çamaşırlarınızı yıkamak için kullandığınız deterjan aynı zamanda nasıl koktuğunuzu da belirler. Çoğu deterjan çok ağır kokar ve durum hoş olmaz. Bu sebeple size en yakın gelen kokulu bir deterjanı seçmeniz gerekir. Çamaşırınızdan buram buram yayılan koku her zaman daha akılda kalıcı olmanızı sağlar.

Dışarı çıkmayı seçtiğiniz kıyafet, gün boyunca nasıl koktuğunuzu belirler. Polyester, kalın ve dar giysiler giymek yerine hafif kumaşlardan ve açık renklerden yapılmış giysiler giymek terlemeyi azaltmaya yardımcı olabilir. Bu sebeple her zaman rahat olan ve sizi terletmeyen kıyafetleri seçmeye özen gösterin.

GÜZEL KOKMAK İÇİN KIYAFET SEÇİMİ ÖNEMLİ 
 

Güzel kokmak, doğru deodorantı veya parfümü kullanmaktan ibaret değildir. Giysinin dokusu, kişinin nasıl koktuğu üzerinde büyük bir etkiye sahiptir.

Etiketler: parfüm