Bu kişilere 29 Ekim'e özel 150 TL Ziraat Bankası'ndan ödeme yapılacak! Cumhuriyet Bayramı'na özel fırsat!

Cumhuriyet Bayramı’na özel 150 TL’ye kadar ilgili kişilerin hesaplarına Bankkart Lira gönderilecek. Ziraat Bankası’ndan yapılan duyuruda detaylar dikkat çekti! İşte ayrıntılar…

Bu kişilere 29 Ekim'e özel 150 TL Ziraat Bankası'ndan ödeme yapılacak! Cumhuriyet Bayramı'na özel fırsat!

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yıl heyecanı devam ediyor. Bu kapsamda duyurulan birçok yeni düzenleme ve kampanyalar ise gündemde öne çıkmayı başardı. Türkiye’nin köklü kamu bankası Ziraat Bankası ise Cumhuriyet Bayramı’na özel 150 TL kampanyasını duyurdu.

Cumhuriyet Bayramı’na Özel 150 TL Bankkart Lira kampanyası kapsamında ilgili kişilerin hesaplarına ödemeler yapılacak. Anlaşmalı yerlerden yapılacak alışverişlere özel vatandaşların hesaplarında gönderilecek.

ZİRAAT BANKASI 150 TL BANKAKART LİRA KAMPANYASI

Bu kişilere 29 Ekim'e özel 150 TL Ziraat Bankası'ndan ödeme yapılacak! Cumhuriyet Bayramı'na özel fırsat! - Resim : 1

Cumhuriyet Bayramı’na özel Bankkart ile yapılacak alışverişlerde 150 TL Bankkart Lira kazanma şansı sunulacak. Kampanya Cafe, restoran, ofis malzemeleri, kırtasiye, giyim, aksesuar, gıda, sinema ve kozmetik gibi birçok farklı sektörde yapılacak harcamalara özel Bankkart Lira kazanma şansı sunulmaktadır.

26 Ekim – 6 Kasım 2022 tarihleri arasında geçerli kampanya kapsamında Cumhuriyet Bayramı’na özel 150 TL Bankkart Lira kazanarak birçok vatandaşın alışverişlerini avantajlı hale getirmeleri sağlanıyor. Bankkart anlaşmalı giyimden kültür ve sanata, restorandan kafeye ve kozmetiğe kadar birçok farklı sektörde yer alan yerlerden yapılacak alışverişlere özel Bankkart Lira kazanma fırsatı sağlanacak.

150 TL BANKKART LİRA BAŞVURUSU

Kafe, restoran, kırtasiye, ofis malzemeleri, kozmetik, giyim ve aksesuar başta olmak üzere birçok farklı sektörde yapılacak alışverişlerde 1.000 TL’ye ulaşan işlemler için 50 TL, toplamda ise 150 TL Bankkart Lira kazanma şansı sunulacak. Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinden ve Bankkart POS’undan işlem yapılması gerekecektir. Bankkart Mobil veya Bankkart.com adresi üzerinden başvuruların yapılması gerekmektedir.

26 Ekim – 6 Kasım 2022 tarihleri arasında geçerli olan kampanya kapsamında kazanılan Bankkart Liralar 11 Kasım 2022 tarihinde hesaplara aktarılmaktadır. Cumhuriyet Bayramı’na özel 150 TL Bankkart Lira kampanyasından yararlanmak için kampanya kapsamında belirlenen tüm şartların sağlanması gerekmektedir. İlgili sektörlerde Bankkart anlaşması olan yerlerden yapılacak alışverişlerde geçerli olmak üzere cazip oranlarda Bankkart Lira kazanma şansı sunulmaktadır.