Bu Bankalarda Parası Olanlar En Az 1.000 Lira Ödeme Alacak! En Yüksek 32 Günlük Faizler!

Kenarda birikimi olanlar için banaklardan cazip teklifler gelmeye başladı. Bu bankaların hesaplarında parasını tutanalar için yüzde 23,50’ye varan faiz getirisi sunulacak. İşte bankaların en yüksek 32 günlük faiz oranları ve getirisi…

Bu Bankalarda Parası Olanlar En Az 1.000 Lira Ödeme Alacak! En Yüksek 32 Günlük Faizler!

Türkiye’de artan enflasyon ve diğer etkenlere bağlı olarak değer kaybı hızlanan TL’nin, durduğu yerde erimemesi için vatandaşlar alternatif yatırım araçlarını araştırmaya devam ediyor. Özellikle birçok piyasada risklerin görülmesi yatırımcıları daha güvenli alanlara çekiyor. KKM ile Aralık 2021’den itibaren bankaların vadeli mevduat hesaplarına ilginin artması da faiz getirisine talebi artırdı. 32 günlük en yüksek vadeli mevduat faiz oranlarıyla birikimlerini değerlendirmek isteyenlere en yüksek teklifler sunuldu.

En Yüksek Mevduat Faiz Oranları Belli Oldu!

Bankaların en yüksek 32 günlük mevduat faiz oranları açıklandı. En kısa vadede en yüksek hoş gedin faiz oranlarından yararlanmak isteyenler için bankalardan avantajlı oranlar duyuruldu. Buna göre en yüksek vadeli mevduat faiz oranlarına sahip bankalardan bazıları şunlar:

  • Burgan Bank ON Hesap - %23,50
  • Alternatif Bank VOV Hesap - %23
  • Odeabank Oksijen Hesap - %23
  • Fibabanka Kiraz Hesap - %22,50
  • ING Bank e – Turuncu Hesap - %22
  • Akbank Vadeli Mevduat Hesabı - %21

Burgan Bank ON Hesap Vadeli Mevduat HesaplamaBu Bankalarda Parası Olanlar En Az 1.000 Lira Ödeme Alacak! En Yüksek 32 Günlük Faizler! - Resim : 1

En yüksek faiz getirisi sunan bankalar arasında ilk sırada yer alan Burgan Bank, ON Hesap ile daha önce hiç görülmemiş faiz getirisi veriyor. Üstelik gündüz vadesiz, gece vadeli hesap gibi kullanılan hesap kapsamında, 55.000 TL için 32 günlük vadede 1.087 TL net kazanç sunuluyor.

Vadeli Mevduat Hesaplama

Kenarda 55.000 TL birikimini 32 günlük vadeli hesaplar ile değerlendirmek isteyenler için bankaların cazip oranları dikkat çekiyor. ING Bank 32 gün vadede 1.018 TL net kazanç sunarken, Akbank 972 TL net kazanç sağlıyor. Alternatif Bank VOV Hesap kapsamında 1.064 TL, Fibabanka Kiraz Hesap ise 1.041 TL net kazanç ile vatandaşların birikimlerini katlamalarına olanak sağlıyor.

Etiketler: 32 günlük mevduat