Bu akşam Survivor var mı?

Yarışmacıların depremden haberi olup olmadığı en çok sorulan sorular arasında yerini alırken Survivor'un yeni bölümünün bu akşam TV8 ekranlarında yer alıp almayacağı en çok sorulan sorular arasında yerini aldı. 

Bu akşam Survivor var mı?

TV8 ekranlarının en çok izlenen yarışması Survivor yeniden gündeme geldi. Haftanın birçok gününde yayınlanan Survivor Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler nedeniyle birçok dizi ve program yayın hayatına ara verirken birçok izleyicinin aklına Dominik adasında hiçbir şeyden haberi olmayan yarışmacılar geldi. 

21 ŞUBAT SURVİVOR YAYINLANACAK MI?

Yarışmacıların depremden haberi olup olmadığı en çok sorulan sorular arasında yerini alırken Survivor'un yeni bölümünün bu akşam TV8 ekranlarında yer alıp almayacağı en çok sorulan sorular arasında yerini aldı. Survivor; Pazartesi, Salı, Perşembe, Cumartesi ve Pazar günleri yayınlanan yarışma 2023 Survivor'un yayın hayatına ne zaman devam edeceği ile ilgili herhangi bir bilgi olmazken Survivor Panaroma'da ekrana gelen görüntülerde yarışmacıların Kahramanmaraş merkezli depremden haberleri oldukları görüldü. 

Kısa fragmanda Acun Ilıcalı'nın yarışmacılara yaşanan deprem felaketini söylediği görülürken yarışmacılar gözyaşlarına hakim olamadı. TV8 ekranlarında görülen yayın akışında bu akşam Survivor yarışmasının ekranlara geleceği görülürken bu akşam yayına girmesi bekleniyor. 

SURVİVOR BU AKŞAM VAR MI?

Pek çok Survivor izleyicisi yarışmacıların depreme nasıl tepki verdiklerini ve Acun Ilıcalı'nın yarışmacılar için nasıl bir teklif sunduğunu merak ederken Survivor'un yeni bölümünün bu akşam TV ekranlarında yerini alması bekleniyor. 

Etiketler: survivor