Bir Derdim Var dizisindeki Burak kimdir? Bir Derdim Var Burak'ı kim oynuyor gerçek adı ne?

Efe Poylu, 8 Ağustos 1999 tarihinde dünyaya gelmiştir. 24 yaşındaki oyuncu, Maltepe Üniversitesi’nde Oyunculuk ve Radyo, Sinema ve Televizyon bölümlerinde eğitim almıştır. Oyunculuk kariyerine hızlı bir başlangıç yapan Efe Poylu, birçok popüler dizide rol almıştır.

Bir Derdim Var dizisindeki Burak kimdir? Bir Derdim Var Burak'ı kim oynuyor gerçek adı ne?

Efe Poylu, ilk olarak 2019 yılında Benim Tatlı Yalanım dizisinde küçük bir rolle ekranlara gelmiştir. Ardından Sen Çal Kapımı dizisinde Eda’nın üniversiteden arkadaşı olan Ceren’in sevgilisi Burak’ı canlandırmıştır. Aynı yıl Kuruluş Osman dizisinde de konuk oyuncu olarak yer almıştır.

Bir Derdim Var dizisindeki Burak kimdir? Bir Derdim Var Burak'ı kim oynuyor gerçek adı ne? - Resim : 1

Efe Poylu Bir Derdim Var dizisinde kimdir?

Efe Poylu, 2023 yılında Kanal D’de yayınlanmaya başlayan Bir Derdim Var dizisinde Burak karakterine hayat vermektedir. Burak, Nilüfer’in (Birce Akalay) psikiyatri kliniğinde çalışan genç ve yakışıklı bir hemşiredir. Nilüfer’in hastalarından biri olan Ömer (Mert Fırat) ile yakın bir arkadaşlık kurar. Burak, aynı zamanda Nilüfer’in kız kardeşi İpek’in (İdil Sivritepe) ilgi duyduğu kişidir.

Bir Derdim Var dizisindeki Burak kimdir? Bir Derdim Var Burak'ı kim oynuyor gerçek adı ne? - Resim : 2

Efe Poylu’nun sosyal medya hesapları

Efe Poylu, Instagram’da @efepoylu ismiyle paylaşımlarına devam etmektedir. Oyuncunun bu mecrada 2443 takipçisi bulunmaktadır.