Bir Banka Daha Harekete Geçiyor! Yüzde 0,99 Faizli ve Masrafsız 50 Bin TL Nefes Aldıran Kredi Paketi

Bankalardan avantajlı kredi paketleri duyurulmaya başladı. Akbank’tan KOBİ’lere özel Nefes Aldıran Kredi ile avantalı oranlar sunulacak. Yüzde 0,99 faizle kredi olanakları duyuruldu! İşte detaylar…

Bir Banka Daha Harekete Geçiyor! Yüzde 0,99 Faizli ve Masrafsız 50 Bin TL Nefes Aldıran Kredi Paketi

Türkiye’de son dönemde artan enflasyon ve döviz kurunda yaşanan artış sonrasında birçok sektörde olumsuz yönde etkilenmeye devam ediyor. Artan maliyetler ve masraflara yönelik bankalardan gelen destekler ise dikkat çekti. Akbank’tan yeni müşteri olan KOBİ’lere özel nefes aldıran kredi kampanyasının duyurulmasının ardından birçok işletmenin rahatlatılması hedefleniyor. Masrafsız olarak 12 ay vadeli 50 bin TL’ye kadar sunulacak kredi için belirlenen faiz oranları yüzde 0,99 olarak hesaplanmıştır.

Akbank Masrafsız 50 Bin Lira Kredi Kampanyası

Akbank’ın yeni müşteri olan KOBİ’lere özel nefes aldıran kredi kampanyası açıklandı. Masrafsız olarak kullandırılacak kredi kapsamında, 50 TL’ye kadar avantalı faiz oranları ile kredi avantajları sunulacak. Yüzde 0,99 faiz oranlarına sahip kredi, dosya masrafsız ve kredi tahsis ücreti olmadan KOBİ’ler tarafından kullanılabilecektir. Eşit Taksitli Ticari kredinin avantajlı faiz oranları ile kullanılması sayesinde birçok işletmenin finansman ihtiyacının çözüme kavuşturulması hedefleniyor.

12 Ay Vade Seçenekleri Uygulanacak!

Bir Banka Daha Harekete Geçiyor! Yüzde 0,99 Faizli ve Masrafsız 50 Bin TL Nefes Aldıran Kredi Paketi - Resim : 1

Akbank’ın yeni müşterileri olan KOBİ’lere özel sunduğu 50.000 TL’ye kadar yüzde 0,99 faizli kredi kapsamında 12 aya kadar vade seçenekleri de uygulanacak. Dijital kanallar üzerinden kolay başvuru işlemlerinin yapılabileceği kredi kapsamında uygun geri ödeme seçenekleri de sunulmaktadır. Üstelik kredi tahsis ücreti ve dosya masrafı da olmadan kredinin avantajlı şekilde kullanılması sağlanacaktır.

Akbank 50 Bin TL Kredi Aylık Ödeme Tablosu

Akbank Mobil üzerinden yeni müşteri olan KOBİ’ler için kullandırılan 50 bin lira kredi için özel oranlar belirlenmiştir. 30 Haziran 2022 tarihine kadar geçerli kampanya kapsamında toplamda 90 milyon TL kredi kullandırım tutarı ile sınırlıdır. 12 ay vade, yüzde 0,99 faiz oranları ile 50 bin TL kredi için aylık 4.453 TL taksit tutarı hesaplanmıştır. Uygun geri ödeme seçeneklerinden yararlanarak avantalı oranlardan yararlanma fırsatı elde edilmesi mümkündür.  

Etiketler: akbank, kredi