BİM salıyı sallayacak süper indirimleri açıkladı en ucuz 10 kg un Osmancık pirinç çay abur cubur

BİM aktüel ürünler 8 Kasım kataloğu yayımlandı. Özellikle de abur cubur indirimleri ve 10 KG efsane un ile 5 KG Osmancık pirinç fiyatı ile görenleri şaşırttı.

BİM salıyı sallayacak süper indirimleri açıkladı en ucuz 10 kg un Osmancık pirinç çay abur cubur

BİM 8 Kasım 2022 aktüel ürünler kataloğu ile görenleri mest etti. Farklı çok sayıda üründe yine cazip fiyatlar sunulurken market alışverişi yapmak isteyenlere çok daha ucuz fiyatlarla sepetlerini doldurma imkanı sunuldu. 

Haftaya Salı günü yani 8 Kasım 2022 tarihinde başlayacak olan indirimler ile beraber un, pirinç, pekmez, çay, tahin, nescafe ve çay gibi pek çok üründe büyük indirimler yapıldı. Yapılan indirimler birlikten berekete Türkiye sloganı ile yeni haftanın kataloğunda yer aldı. İşte yeni haftanın indirimli ürünleri...

BİM AKTÜEL ÜRÜNLER 8 KASIM 2022! 

8 Kasım 2022 tarihinde BİM marketlerde haftanın yeni aktüel ürünleri olarak satışa sunulacak yeni ürünler açıklandı. BİM'den alışveriş yapmak isteyen kişiler için belirli markalı ürünlerde büyük indirimler yapılacak. Osmancık pirinç efsane 5 KG satış fiyatı ise 99 TL olarak ilan edildi. Kırmızı mercimek 2,5 KG satış fiyatı 47,50 TL olarak ilan edilirken 2,5 kg nohutun satış fiyatı 59,50 TL ve 2,5 kg pilavlık bulgurun fiyatı ise 37,50 TL olarak katalogda yer aldı. 

BİM salıyı sallayacak süper indirimleri açıkladı en ucuz 10 kg un Osmancık pirinç çay abur cubur - Resim : 1

BİM Efsane 10 KG un fiyatı 99 TL olarak ilan edilirken Tukaş domates salçası 69 TL, Yağlı siyah zeytin 57,50 TL, 1 kg çiğ köfte fiyatı ise 24,50 TL oldu. 

BİM salıyı sallayacak süper indirimleri açıkladı en ucuz 10 kg un Osmancık pirinç çay abur cubur - Resim : 2

Kakaolu mısır ve buğday gevreği 39,50 TL, noodle satış fiyatı 37,50 TL ve birma margarin fiyatı ise 4'lü pakette 37,50 Tl olarak indirimli ürünler kataloğunda kendisine yer buldu. 

BİM salıyı sallayacak süper indirimleri açıkladı en ucuz 10 kg un Osmancık pirinç çay abur cubur - Resim : 3

BİM ABUR CUBUR İNDİRİMLERİ İLE UCUZ ÇİKOLATA FİYATLARI NE KADAR, KAÇ TL?

Havaların soğuması ile içinizi ısıtacak olan indirimler de BİM kataloğunda kendisine yer bulurken Salep 39,50 liraya ve sıcak çikolata da aynı fiyatla satışta bulunuyor. Yine çikolatalar ve çıtır atıştırmalıklar da indirime girdi. 

BİM salıyı sallayacak süper indirimleri açıkladı en ucuz 10 kg un Osmancık pirinç çay abur cubur - Resim : 4

Altınbaş demlik poşet 27,50 liraya düşerken pek çok çikolata ve içecekte de yine fiyat indirimleri yapıldı. 

Etiketler: bim, bim aktüel, bim indirim