Bim 19 Temmuz Aktüel Ürün Kataloğunda Bebek Bezinde Dev İndirim! Stoklarla Sınırlı Yaza Özel...

BİM market 19 Temmuz Salı günü aktüel ürün kataloğunu yayınladı. Katalogda farklı miktar ve boyutlarda bebek bezi fırsatları dikkati çekti. Stoklarla sınırlı Molfix marka bebek bezi ürünü indirimli olarak satışa çıkarılacak. Katalogda yaz ayına özel cilt bakım ürünleri de dikkati çekiyor…

Bim 19 Temmuz Aktüel Ürün Kataloğunda Bebek Bezinde Dev İndirim! Stoklarla Sınırlı Yaza Özel...

BİM market her hafta Salı ve Cuma günü aktüel ürün kataloğu ile takipçileriyle buluşuyor. Önümüzdeki hafta 19 Temmuz Salı günü aktüel ürün kataloğunda çocuklu aileler için büyük bir fırsat paketi oluşturuldu. Farklı boy ve miktarlarda ultra fırsat paketi kapsamında Molfix bebek bezi ürünleri sınırlı sayıda satışa çıkarılacak. Kataloğun gözdesi olan ürün dışında yaz ayına özel cilt bakım maskeleri ve kremler piyasa değerinin altında satış için hazırlanılıyor.

Kataloğun Yıldızı Her Yaşa Uygun Bebek Bezleri

Kataloğun yıldızı bebek bezi ultra fırsat paketleri Molfix ile raflarda yer alacak. Farklı yaş gruplarına özel kır tutmayan bebek bezleri stoklarla sınırlı olarak satışa çıkacak.

Molfix junior 11 - 13 kilo aralığında 5 numara 78 adet bebek bezi ürünü 149 TL. 5 yönden esnek kavrama özelliğine sahiptir.

Molfix ekstra large paketi 6 numara 62 adet 149 TL.

Molfix Maxi 7- 14 kilo 4 numara 100 adet 149 TL.

Tuvalet Kağıdı 26 TL ile Satışta!

BİM market hijyen, tuvalet ve banyo ürünleri ile de dikkatleri çekiyor. Venüs marka 3 bıçaklı tıraş bıçağı makineli (kadın) 85 TL. Gillette 3 bıçaklı tıraş bıçağı makinesi ile 59 TL. 3 katlı tuvalet kağıdı Familia 26,5 TL. 3 katlı kağıt havlu familya 6 rulo 27,5 TL.

Yaza Özel İndirimli Cilt Bakım Maskeleri

BİM market yaz ayına özel cilt bakım ürünleri ile de çok konuşulacak bir kampanya başlattı. Birbirinden farklı iç özlere sahip kil maskeleri 4.75'den satışa çıkarıldı. Arındırıcı özelliğe sahip olan yüz bakım maskeleri Aloe Vera özlü, portakallı, nar özlü ya da Hindistan cevizli özelliği ile 9.75 TL ile raflarda yerini bulacak. Garnier marka yüz temizleme jeli, tonik ve nemlendirici set 34,5 TL'den başlayan fiyatlarla satışta olacak. Birbirinden farklı maskeler, saç besleyici ürünler ve şampuanlar kataloğun gözde ürünleri raflarda yer almayı bekliyor.

Bim 19 Temmuz Aktüel Ürün Kataloğunda Bebek Bezinde Dev İndirim! Stoklarla Sınırlı Yaza Özel... - Resim : 1

Bim 19 Temmuz Aktüel Ürün Kataloğunda Bebek Bezinde Dev İndirim! Stoklarla Sınırlı Yaza Özel... - Resim : 2