BİM 10 Ekim 2023'te Aktüel ürünler kataloğu yayınlandı! Bim'de yarım yağlı tost peyniri, iç giyim, çorap, diş fırçası, kişisel bakım ürünleri çok uygun fiyata..

BİM, 10 Ekim 2023 Salı günü geçerli olacak haftanın önerileri kataloğunu yayınladı. BİM aktüel ürünler kataloğunda temel tüketim ürünlerinden tekstil ürünlerine, kişisel bakım ürünlerinden evcil hayvan ürünlerine kadar pek çok farklı kategoride indirimli ürünler yer alıyor. BİM 10 Ekim 2023 kataloğunda neler var, hangi ürünler kaç liradan satılacak, işte detaylar...

BİM 10 Ekim 2023'te Aktüel ürünler kataloğu yayınlandı! Bim'de yarım yağlı tost peyniri, iç giyim, çorap, diş fırçası, kişisel bakım ürünleri çok uygun fiyata..

Temel Tüketim Ürünlerinde Büyük Fırsatlar

BİM 10 Ekim 2023 kataloğunda temel tüketim ürünleri arasında pek çok indirimli fırsat bulunuyor. Özellikle Torku markalı ürünlerde büyük indirimler dikkat çekiyor. Torku tam yağlı yoğurt, tereyağı, tost peyniri, buğday unu, limonata, pötibör gibi ürünlerde cazip fiyatlar sunuluyor. Ayrıca İçim yarım yağlı sandviç ve tost peyniri, Dost çikolatalı pastörize süt, Pınar %18 yağlı krema, Karper üçgen peynir, Pınar kefir, Danone süprix çilekli yoğurt, Dost %1.2 yağlı ayran gibi süt ve süt ürünleri de indirimli olarak satılıyor.

BİM 10 Ekim 2023 kataloğunda donuk gıda ürünleri de uygun fiyatlarla raflarda yer alıyor. Banvit donuk baget piliç, Yanar döner donuk piliç yaprak döner, Levent börek 3 peynirli Adana böreği, Superfresh garnitür gibi lezzetli ve pratik seçenekler sizleri bekliyor.

BİM 10 Ekim 2023 kataloğunda atıştırmalık ve çerez ürünleri de unutulmamış. America Siirt fıstığı, karışık kuruyemiş, çiğ badem içi, Mehmet Efendi Türk kahvesi, Indomie körili noodle gibi ürünlerde indirimli fiyatlar sunuluyor.

Tekstil Ürünlerinde Kalite ve Konfor

BİM 10 Ekim 2023 kataloğunda tekstil ürünleri de kalite ve konforu bir arada sunuyor. Comfort Family markalı iç giyim ve çorap ürünleri hem erkek hem kadın hem de çocuklar için uygun seçenekler sunuyor. Erkek ribana atlet, erkek havlu bel boxer, kadın sporcu tayt, kadın ecocell slip ve atlet, çocuk külotlu çorap, kadın-erkek soket çorap gibi ürünlerde uygun fiyatlarla sizleri bekliyor.

BİM 10 Ekim 2023 kataloğunda kadın yarım konç havlu çorap da indirimli olarak satılıyor.

Kişisel Bakım Ürünlerinde Sağlık ve Güzellik

BİM 10 Ekim 2023 kataloğunda kişisel bakım ürünleri de sağlık ve güzellik için gerekli olan her şeyi sunuyor. Xo deodorant, Dushy peeling etkili duş jeli, İpana diş macunu, Sesu ılık ağda, Difaş proclinic diş fırçası, Blenior ağda bezi gibi ürünlerde indirimli fiyatlarla sizlere sunuluyor.

BİM 10 Ekim 2023 kataloğunda ayrıca Barbie kancalı duş tarağı, Barbie mandal toka, Naturalove sarkıt küpe, el-ayak maske çeşitleri, renkli pelüş ponponlu taç, Naturalove yıkanabilir tüy toplama rulosu gibi aksesuar ve güzellik ürünleri de bulunuyor.

Evcil Hayvan Ürünlerinde Sevimli Dostlarınızı Unutmayın

BİM 10 Ekim 2023 kataloğunda evcil hayvan ürünleri de sevimli dostlarınızın ihtiyaçlarını karşılamak için sizleri bekliyor. Evcil hayvan tarama tarağı, Dalin kolay tarama spreyi, Dalin bebek kolonyası gibi ürünler hem evcil hayvanlarınızın hem de sizin sağlığınız ve hijyeniniz için önemli.

BİM 10 Ekim 2023 kataloğunda yer alan tüm indirimli ürünler ve fiyatları için BİM resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. BİM aktüel ürünler kataloğu ile her hafta yeni fırsatlar sizleri bekliyor. BİM ile indirimli alışverişin keyfini çıkarın.

BİM 10 Ekim 2023'te Aktüel ürünler kataloğu yayınlandı! Bim'de yarım yağlı tost peyniri, iç giyim, çorap, diş fırçası, kişisel bakım ürünleri çok uygun fiyata.. - Resim : 1

BİM 10 Ekim 2023'te Aktüel ürünler kataloğu yayınlandı! Bim'de yarım yağlı tost peyniri, iç giyim, çorap, diş fırçası, kişisel bakım ürünleri çok uygun fiyata.. - Resim : 2

BİM 10 Ekim 2023'te Aktüel ürünler kataloğu yayınlandı! Bim'de yarım yağlı tost peyniri, iç giyim, çorap, diş fırçası, kişisel bakım ürünleri çok uygun fiyata.. - Resim : 3