Beytullah Karataş kimdir? Saadet Partisi Afyonkarahisar adayı Beytullah Karataş aslen nerelidir, kaç yaşında?

Beytullah Karataş Saadet Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı gösterilmiştir. Bu gelişme sonrası Beytullah Karataş aslen nerelidir, kaç yaşında? sorularının yanıtı aranmaya başlamıştır. Şimdi Beytullah Karataş kimdir konusunda detaylar özgeçmişe göz atacağız. İşte Beytullah Karataş'ın özgeçmişi...

Beytullah Karataş kimdir? Saadet Partisi Afyonkarahisar adayı Beytullah Karataş aslen nerelidir, kaç yaşında?

Saadet Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Beytullah Karataş olarak duyuruldu. Genç isim Beytullah Karataş aslen nerelidir? Beytullah Karataş kaç yaşında? sorularının cevabı aranıyor. 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri için Afyonkarahisar'da Belediye Başkanlığı ter dökecek olan Beytullah Karataş'ın özgeçmişi sizler için hazırlandı. İşte Beytullah Karataş'ın özgeçmişi...

Beytullah Karataş kimdir?

Beytullah Karataş 1992 yılında Afyonkarahisar’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Şemsettin Karahisari Ortaokulu’nda, Lise öğrenimini Afyonkarahisar Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde tamamladı. Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ve Anadolu Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümü’nü bitirdi. Gıda ve Teknoloji alanlarında ticaretle uğraşmaktadır.

Lise yıllarında Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Afyonkarahisar teşkilatlarında bulundu.

Üniversite yıllarında AGD Isparta Üniversite Başkanlığı, AGD Genel Merkez Üniversite Teşkilat Başkanlığı görevlerini yaptı.

Sosyal sorumluluk ve gönüllü yardım organizasyonları vesilesiyle Afrika ülkeleri başta olmak üzere 12 farklı ülkeye seyahat yaptı.

2018-2019 yıllarında AGD Genel Başkan Yardımcılığı, Tanıtım ve Medya Başkanlığı yaptı.

2019 Yerel seçimlerinde Saadet Partisi Genel Merkezi’nin görevlendirdiği çeşitli bölgelerde Karargah Başkanlığı yaptı.

Beytullah Karataş kimdir? Saadet Partisi Afyonkarahisar adayı Beytullah Karataş aslen nerelidir, kaç yaşında? - Resim : 1

2020 yılından 18 Ocak 2022 tarihine kadar Saadet Partisi Genel Merkez Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcılığı, Eğitim Başkanlığı görevlerinde bulundu.

18 Ocak 2022 tarihinden bu yana Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı vazifesini yürütmekte olan Beytullah Karataş, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Beytullah Karataş, 31 Mart 2024 yerel seçimleri için Saadet Partisi'nin Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı gösterildi.