Beşiktaş-Tirana maçını şifresiz veren kanallar BJK maçı nasıl nerede izlenir (Şifresiz)

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. ön eleme turunda oynanacak Beşiktaş- KF Tirana maçını şifresiz yayınlayacak kanal belli oldu. İşte Beşiktaş maçını şifresiz izleme linki

Beşiktaş-Tirana maçını şifresiz veren kanallar BJK maçı nasıl nerede izlenir (Şifresiz)

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. eleme turu ilk maçında sahasında Arnavutluk temsilcisi Tirana ile karşı karşıya gelecek. Siyah-beyazlılar, 2023-2024 sezonunun ilk resmi maçına taraftarı önünde çıkacak. Beşiktaş Stadı'nda oynanacak müsabaka, saat 21.00'de başlayacak. Alman hakem Daniel Schlager'in yöneteceği karşılaşma, S Sport Plus'tan canlı yayımlanacak. Rövanş mücadelesi ise 3 Ağustos Perşembe günü Arnavutluk'un başkenti Tiran'da oynanacak.

İLK 11'LER

Beşiktaş: Mert, Rosier, Necip, Colley, Masuaku, Hadziahmetovic, Salih, Gedson, Onur, Muleka, Aboubakar.

Tırana: Selmani, Najdovski, Hoxhallari, Doka, Pergjoni, Lushkja, Jonuzi, Latifi, Hila, Hasani, Abazaj.

Beşiktaş - Tirana maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? Maçı şifresiz veren kanallar hangileri?

BEŞİKTAŞ - TIRANA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Beşiktaş - Tirana maçı ne zaman, saat kaçta? sorularının cevapları arama motorlarında sorgulanıyor. Beşiktaş - Tirana maçı 27 Temmuz Perşembe günü saat 21.00'da başlamış olacak. 

BEŞİKTAŞ TİRANA MAÇINI ŞİFRESİZ VEREN KANALLAR

Beşiktaş Tirana maçı şifresiz yabancı kanallar'ın ne olduğu bu heyecanlı karşılaşmayı izleyecek olan futbolseverler tarafından merak ediliyor. Beşiktaş UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. ön eleme ilk maçında Arnavutluk temsilcisi Tirana ile kozlarını paylaşacak. Türkiye'de Beşiktaş Tirana karşılaşmasının yayın hakları S Sport Plus'ta. Fakat maç birçok yabancı kanaldan da canlı, naklen olarak izlenebilecek. İşte Beşiktaş Tirana maçı şifresiz veren yabancı kanallar;

S Sport (Türkiye)
S Sport Plus (Türkiye)
CBC Sport (Azerbaycan) (Türk takımlarının maçlarını her zaman olmasada bazı zamanlarda canlı, naklen olarak yayınlıyor)

BEŞİKTAŞ TIRANA HANGİ KANALDAN CANLI YAYINLANACAK?

Beşiktaş - Tirana  müsabaakası S Sport Plus'tan naklen ve canlı olarak sporseverler ile buluşacak. S Sport Plus üyeliği almak için ise buraya tıklamanız yeterli.

BEŞİKTAŞ- TIRANA MAÇI S SPORT CANLI MAÇ İZLE

UEFA Konferans Ligi Beşiktaş Tirana maçını izlemek isteyenler, 'Bjk-Tirana maçını CANLI MAÇ İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

 

İDMAN TV UYDU FREKANSLARI : İdman Tv kanalını 3 ayrı uydu üzerinden izleme şansınız var. Bunlardan ilki idmantv.az sitesinden de bilgi olarak paylaşılan uydu bilgileri. İdman TV frekansı şu şekilde Satellite: Azerspace 1 / Orbital position: 46°E / Downlink Frequency: (MPEG-2) f = 11175 MHz / (Polarization- H) Symbol rate – 27500 Msymbol/s FEC - 5/6 İdman Tv Hotbird uydusu Frekansı şöyle : 11168 / Pol.:Yatay(H) / Symbol:20400 / Fec:5/6 / Biss: 12 34 56 00 65 43 21 00 yada 12 34 56 9C 65 43 21 9C

İdman Tv Türksat uydusu frekansı : Türksat 4 A Frekans : 11844 MHz
Polarizasyon : Dikey – V – (Vertical) / Sembol oranı (Symbol Rate) : 2222 Ksymb FEC: 3/4 / Türksat 4A Frekans : 11747 MHz / Polarizasyon : Yatay -H – (Horizontal) / Sembol  (Symbol Rate) : 27500 Ksymb FEC: 5/6


AZ TV FREKANSLARI : Beşiktaş KF Tirana maçını İdman TV canlı yayınlarken AZ TV ise Konferans Ligi'nin bir diğer önemli karşılaşmalarını şifresiz veriyor. AZ TV'yi izlemek için de AZTV Hotbird uydusu frekansı şöyle : Frekans:11168 Pol.:Yatay(H)
Symbol:20400 Fec:5 / 6Biss: 12 34 56 00 65 43 21 00 veya 12 34 56 9C 65 43 21 9C

AZ TV UYDU Frekans Bilgisi : Uydu : Azerspace-1 /Frekans: 11169
Sembol: 20400 / Fec: 5/6 / Polarizasyon: H- Yatay


İDMAN TV FREKANSI NASIL AYARLANIR? : İdman TV üzerinden Beşiktaş - Tirana maçını şifresiz ve canlı yayınla izlemek için uydu frekansını ayarlamanız gerekiyor. Uydu frekansı nasıl ayarlanır diyorsanız işte 8 adımda yapmanız gerekenler; 1. Adım: Ana menüye girebilmek için; uzaktan kumandanızda 'MENÜ' veya 'SETUP' yazan düğmeye basınız.

2. Adım: Uydu alıcısı marka modeline göre; 'KANAL ARAMA' , 'MANUEL ARAMA' , 'KANAL EKLEME' , 'EL İLE ARAMA' gibi menülerden hangisi beliriyor ise YUKARI-AŞAĞI tuşlarını kullanarak ona gelip 'OK' e basınız.

3. Adım: Açılan pencerede yine uydu alıcısının marka modeline göre; 'TP FREKANSI' , 'ALIŞ FREKANSI' , 'FREKANS' , 'UYDU FREKANSI' seçeneklerinden biri belirecektir, YUKARI-AŞAĞI tuşlarını kullanarak o seçeneğin üstüne gelip kumandada bulunan rakam tuşlarını kullanarak İdman TV yeni frekansı olan '11168' değerini girin.

4. Adım: Yine aynı ekranda 'SEMBOL ORANI' yada 'SYMBOL RATE' değeri olacaktır. YUKARI-AŞAĞI tuşlarını kullanarak o seçeneğin üstüne gelip kumandada bulunan rakam tuşlarını kullanarak '20400' girin..

5. Adım: Yine aynı ekranda bulunan ve 'POLARIZASYON' yada 'POL' şeklinde bir yazı olacaktır. YUKARI-AŞAĞI tuşlarını kullanarak o seçeneğin üstüne gelip sonra SAĞ-SOL ok tuşlarıyla 'H-Yatay' olacak şekilde değiştirin.

6. Adım: Yine aynı ekranda bulunan 'FEC' değerini değiştirmek için YUKARI-AŞAĞI tuşlarını kullanarak o seçeneğin üstüne gelip sonra SAĞ-SOL ok tuşlarıyla '5/6' seçilmelidir. Bazı uydu alıcılarında bu değerin girilebileceği bir alan bulunmamaktadır. Bu durumda bu değerin girilmesine gerek yoktur.

7. Adım: Son olarak 'OK' tuşuna basarak İdman TV yeni Uydu parametrelerini kaydetmiş olacaksınız. Aramayı tamamlayabilmek için Uydu Alıcısı marka modeline göre değişen 'ARAMA BAŞLAT' yada 'TP ARA' seçeneğinin üstüne gelerek arama işlemi başlatmanız gerekmektedir.

8. Adım: Arama işlemi tamamlandıktan sonra Uydu Alıcısı yeni aranan kanalı kanal listesinin en sonuna kaydedecektir.