Beşiktaş 2. Başkanı Hüseyin Yücel kimdir?

Beşiktaş 2. Başkanı Hüseyin Yücel'in hayatı merak ediliyor. Peki, Hüseyin Yücel kimdir? Hüseyin Yücel nereli? Hüseyin Yücel ne iş yapıyor? İşte Hüseyin Yücel kimdir detaylar... 

Beşiktaş 2. Başkanı Hüseyin Yücel kimdir?

İşadamı ve Beşiktaş 2. Başkanı Hüseyin Yücel'in hayatı zaman zaman araştırılıyor. Peki, Hüseyin Yücel kimdir? Hüseyin Yücel aslen nereli? Hüseyin Yücel ne iş yapıyor? İşte Hüseyin Yücel kimdir detaylar... 

Hüseyin Yücel kimdir?

Hüseyin Yücel, 1982 yılında İstanbul’da doğdu. Saint Benoit Lisesi’nden mezun olduktan sonra, Fransa’da Paris 1 Panthéon-Sorbonne Üniversitesi Ekonomi ve İşletme bölümlerinde lisans eğitimini tamamladı.

Türkiye’ye dönen Yücel, aile şirketlerinde icra ettiği farklı görevlerin ardından Bahçeşehir Koleji ve Uğur Okulları’nın icra kurulu başkanlığını üstlendi.

2017 yılında eğitimin ayrılmaz bir parçası olarak gördüğü sporu, öğrencilere sevdirmek amacıyla Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü basketbol takımını kurdu.  Takım, ilk yılında Süper Lig’e çıktı, 2022 yılında ise FIBA Europe Cup şampiyonu oldu.

Hüseyin Yücel, daha önce Kulübümüzde Yönetim Kurulu Üyesi ve Asbaşkan olarak görev yaptı.

Halen Bahçeşehir Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanvekili ve Bahçeşehir Koleji ve Uğur Okulları İcra Kurulu Başkanı olarak görev yapan Yücel, iki çocuk babasıdır, İngilizce ve Fransızca bilmektedir.

Hüseyin Yücel ikinci evliliğini 4 Mart 2024 tarihinde İstanbul'da Nurşah Adalı ile yaptı.