Berrak Tüzünataç Ekrem İmamoğlu'na seslendi!

Merkez üssü Kahramanmaraş olan iki büyük depremin ardından binlerce can kaybı yaşanırken gözler uzman isimlerin uyarıda bulunduğu İstanbul'a döndü.

Berrak Tüzünataç Ekrem İmamoğlu'na seslendi!

Kahramanmaraş merkezli depremin meydana gelmesinin ardından İstanbul'da hasar tespit çalışmalarına başlanırken ünlü oyuncu ve model Berrak Tüzünataç İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na seslendi. 

İstanbul'da binaların hasar tespit çalışmaları ile ilgili Ekrem İmamoğlu'na seslenen ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç "Bu keyfi bir şey mi ki kişilerin kabulüne bırakılıyor?" dedi.

''KEYFİNE BIRAKILMAMALI''

Merkez üssü Kahramanmaraş olan iki büyük depremin ardından binlerce can kaybı yaşanırken gözler uzman isimlerin uyarıda bulunduğu İstanbul'a döndü. İstanbul'da büyük bir depremin meydana geleceğini belirten uzmanların ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)  'Hızlı Bina Tarama Yöntemi' ile binaların risk durumunu sorgulayabilmeleri için başlattıkları uygulamanın ardından birçok binanın hasar tespit çalışması yapılıyor. 

Hasar tespit çalışmaları kişinin isteği üzerine yapılırken ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç Ekrem İmamoğlu'na seslenerek tepki verdi. Bu çalışmaların keyfiye bırakılmaması gerektiğine dikkat çeken ünlü manken "Deprem bölgelerindeki bütün binaların depreme dayanıklı olup olmadığının denetlenmesinin kişilerin insiyatifine bırakılmadan mecbur kılınması ve hemen bugün denetlemelerin başlaması gerekiyor. Bu keyfi bir şey mi ki kişilerin kabulüne bırakılıyor?" diyerek sitem etti.

''PEŞİNDEN KOŞMASI MI GEREK?''

Başvuru yapan vatandaşların ise başvurularının ardından cevap alamaması üzerine tepki gösteren Tüzünataç son olarak  "Vatandaşın bin tane başvuru yapıp, cevap alamayıp günlerce peşinden koşması mı gerek can güvenliğiyle ilgili bir bilgiye ulaşmak için? Bunun bir vazife bir hizmet olarak zaten derhal sunulması gerekmiyor mu?" dedi.

Etiketler: istanbul